Libnet.ro
UNICEF

22:15

Proiect din fonduri europene in valoare de peste 2 milioane de euro pentru modernizarea policlinicii Spitalului Blaj

Adevărul Adevărul,
Proiect din fonduri europene in valoare de peste 2 milioane de euro pentru modernizarea policlinicii Spitalului Blaj

Ambulatoriul Spitalului Municipal din Blaj va fi complet transformat, in decurs de doi ani, printr-un nou proiect european. Luni, 22 iulie, la sediul ADR Centru din Alba Iulia, a avut loc semnarea contractului de finantare pentru proiectul Extindere si dotare Ambulatoriu Spital Municipal Blaj, in valoare totala de peste 10 milioane lei. continuă pe Adevărul

CSM, despre cumpararea unui nou sediu in valoare de 18 milioane de euro: De 14 ani, institutia functioneaza intr-un sediu impropriu, pentru care s-a platit chirie de peste 9,1 milioane de euro din fonduri publice

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) reactioneaza la informatiile potrivit carora institutia ar urma sa isi achizitioneze cu 18 milioane de euro un nou sediu si sustine ca de aproximativ 14 ani functioneaza intr-un sediu impropriu, pentru care s-a platit chirie de peste 9,1 milioane de euro din fonduri publice. CSM mai sustine ca de-a lungul timpului au fost facute demersuri pentru alocarea unui sediu corespunzator, insa acestea au ramas fara rezultat, si ca fondurile pentru noul sediu, puse la dispozitie de Guvern, nu fac parte din sfera bugetului destinat necesarului instantelor si parchetelor, alocarea bugetara fiind realizata in mod separat.

Primarul Emil Boc anunta inceperea lucrarilor la Parcul Tineretului - Padurea Clujenilor. Investitia se va intinde pe aproape 213 mii de metri patrati si va fi finantata din fonduri europene (FOTO)

Emil Boc, primarul liberal al municipiului Cluj-Napoca, a anuntat ca vor incepe lucrarile pentru Parcul Tineretului - Padurea Clujenilor, care se va intinde pe peste 213 mii de metri patrati si a carei valoare.

Doua Asociatii cer CSM sa renunte la achizitia unui sediu in valoare de 18 milioane de euro

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie solicita CSM sa renunte la achizitia un imobil in scopul de a-l transforma in sediu al institutiei, considerand ca este o investitie extrem de costisitoare in contextul in care se deruleaza un proiect guvernamental de construire a unui sediu adecvat. De asemenea, cele doua ONG-uri cere Ministerului Justitiei si Ministerului Finantelor Publice sa realoce suma destinata ei catre investitiile cu adevarat urgente pentru sistemul judiciar.

Un nou parc in Cluj. Costa peste 20 de milioane de lei si se face din fonduri europene

Primaria Cluj-Napoca a dat ordinul de incepere a lucrarilor de proiectare si executie pentru Parcul Tineretului - Padurea Clujenilor. Termenul de proiectare este de 90 de zile, iar cel de executie este de 19 luni.

Siegfried Muresan solicita fonduri de 8,19 milioane de euro din bugetul UE: Banii, ceruti drept despagubiri in urma inundatiilor care au afectat Romania in 2018

Europarlamentarul Siegfried Muresan a solicitat, luni, alocarea a 8,19 milioane de euro pentru despagubiri in urma inundatiilor care s-au produs in nord-estul Romaniei in anul 2018. Suma ar urma sa provi.

Amenzi in valoare de peste 3 milioane de lei, aplicate de politisti in ultimele 2 zile

In ultimele 2 zile, politistii au intervenit la peste 2. 500 de sesizari, iar in urma activitatilor desfasurate au aplicat aproape 10. 000 de sanctiuni contraventionale.

INCEPAND DE ASTAZI, AFIR aloca 45,9 milioane euro pentru dezvoltarea fermelor mici

13,7 milioane de euro, disponibili doar pentru fermele din zona montana, conform institutiei * Adrian Chesnoiu, directorul general AFIR: Din pacate, raportat la nevoia de finantare a micilor fermieri, fondurile sunt insuficiente * Potrivit Agentiei, in aceasta noua sesiune, 3. 060 de fermieri vor beneficia de finantare prin PNDR cate 15. 000 de euro) Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a anuntat lansarea sesiunii de primire a solicitarilor de finantare pentru dezvoltarea fermelor mici, prin submasura 6. 3 din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020).

Aplicatia de autocare FlixBus a primit o finantare de 500 milioane Euro

Startup-ul german de mobilitate FlixBus, supranumit UBER-ul autocarelor, care activeaza si in Romania, a primit o investitie importanta, potrivit unui comunicat, transmis, vineri, de firma catre StartupCafe. Runda de finantare se ridica la 500 de milioane de euro, potrivit Reuters.

CFR Cluj si-a aflat posibilele viitoare adversare din cupele europene

Campioana CFR Cluj este calificata in turul 2 preliminar din Liga Campionilor, faza a competitiei in care va evolua contra celor de la Maccabi Tel-Aviv, campioana Israelului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2875 seconds )