Libnet.ro
UNICEF

15:46

Proiect inedit la Alba Iulia: Muzeu al Copilului cu dotari pentru joaca si invatare. Investitia costa 12 milioane lei

Adevărul Adevărul,
Proiect inedit la Alba Iulia: Muzeu al Copilului cu dotari pentru joaca si invatare. Investitia costa 12 milioane lei

La Alba Iulia va fi construit un Muzeu al Copilului, un proiect unic in tara. Contractul a fost semnat in 25 februarie, iar investitia este de 2,5 milioane de euro, majoritatea fonduri nerambursabile. continuă pe Adevărul

incepe lupta in PNL pentru Primaria Alba Iulia. Veste proasta pentru Voicu Paul: intra in cursa deputatul Florin Roman. Cum poate da lovitura candidatul USR

Lupta din interiorul PNL Alba devine interesanta dupa ce deputatul Florin Roman, vicepresedinte al organizatiei judetene, si-a anuntat candidatura la functia de primar al municipiului Alba Iulia.

Un barbat insala pe capete la Alba Iulia prin metoda smen. Politistii sunt in alerta dupa ce a sustras 900 de lei de la 3 victime

Trei persoane din Alba Iulia au fost inselate, in decurs de 24 de ore, dupa ce au acceptat sa schimbe bancnote cu cupiura mica in unele cu cupiura mai mare sau invers. Metoda se numeste smen.

S-a pensionat Ilie Narita, fost procuror general la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia

Fostul procuror general la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, Ilie Narita, s-a pensionat. Decizia a fost semnata de presedintele Klaus Iohannis si este valabila din 1 martie 2020.

Din 70 au ramas 3: Fabrica de portelan din Alba Iulia care a rezistat in timp cu ajutorul banilor europeni

Daca in anii 90 erau peste 70 de producatori de obiecte din portelan in Romania, in prezent au mai ramas doar 3. Axa Porcelaine este una dintre afacerile de pe aceasta piata care a rezistat in timp si s-a dezvoltat cu sprijinul fondurilor europene. Am fost la Alba Iulia, unde am vizitat afacerea de familie care produce in continuare obiecte din portelan de mai bine de 28 de ani si a ajuns la o cifra de afaceri de 1 milion de euro dupa ce a fost redotata cu ajutorul banilor europeni.

Un roman a deschis un cont bancar in Austria, utilizat pentru infractiuni informatice. Dupa 1 an a fost arestat

Un cetatean roman in varsta de 30 de ani din municipiul Sibiu a fost arestat la Curtea de Apel Alba Iulia in baza unui mandat european emis de autoritati judiciare din Austria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )