Libnet.ro
UNICEF

15:00

Proiect inedit al unui preot din judetul Brasov: o academie de timp liber pentru cei mici

Adevărul Adevărul,
Proiect inedit al unui preot din judetul Brasov: o academie de timp liber pentru cei mici

Parohia Ortodoxa Ghimbav I si scoala gimnaziala din localitate au initiat un proiect inedit pentru copiii din orasul Brasov, astfel incat acestia sa isi organizeze mai bine timpul liber si mai ales sa se bucure cat mai mult de zilele fara scoala. continuă pe Adevărul

IREAL! O romanca din Italia s-a DEZBRACAT in fata unui preot de 80 ani, apoi L-A SANTAJAT: Suma IMENSA ceruta de conationala noastra...

O noua stire cu romani ce ingrozesc Italia, dar si Romania. O romanca s-a dezbracat intr-o biserica din Italia, in fata unui preot de 80 de ani, apoi i-a cerut acestuia 20. 000 de euro. Femeia a facut asta.

Un preot din Braila a montat un banner pro referendum pe gardul bisericii. Politia a venit imediat la fata locului

Politistii braileni au sanctionat cu avertisment un preot din Braila, deoarece pe gardul bisericii fusese amplasat un afis pro referendum. Reprezentantii Arhiepiscopiei Dunarea de Jos au inceput o ancheta,.

Un preot din Braila, sanctionat de Politie, dupa ce a montat un banner pro referendum pe gardul bisericii

Politistii braileni au sanctionat cu avertisment un preot din Braila, deoarece pe gardul bisericii fusese amplasat un afis pro referendum. Reprezentantii Arhiepiscopiei Dunarea de Jos au inceput o ancheta, relateaza Mediafax.

Informatii socante despre barbatul gasit mort intr-un parc din judetul Bihor

Apar informatii noi cutremuratoare in privinta cadavrului descoperit intr-un parc din judetul Bihor, cu putin timp inainte ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, sa ajunga in zona respectiva. Politistii.

Descoperire socanta chiar in timpul vizitei ministrului Petre Daea intr-o localitate din judetul Bihor

Descoperire socanta intr-o localitate din judetul Bihor, unde din clipa in clipa trebuie sa ajunga acolo ministrul Agriculturii, Petre Daea. Locul este intesat de politisti si criminalisti. Un barbat a.

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite intr-un accident rutier pe DN13 in judetul Brasov

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in afara partii carosabile, sambata, pe DN13 Brasov-Sighisoara, intre localitatile Rotbav si Maierus, a.

Insecte moarte la raionul de patiserie al unui supermarket din Sectorul 4, ANPC a dat o amenda de 10.000 de lei

Protectia Consumatorilor a gasit insecte moarte la raionul de patiserie al unui supermaket bucurestean din sectorul 4 si a dat o amenda de 10. 000 de lei, informeaza un comunicat al ANPC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )