Libnet.ro
UNICEF

06:15

Proiect de investitie in valoare de 7 milioane de euro pentru repararea infrastructurii de navigatie pe canalul Bega

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiect de investitie in valoare de 7 milioane de euro pentru repararea infrastructurii de navigatie pe canalul Bega

Un proiect transfrontalier ce vizeaza repararea infrastructurii de navigatie pe canalul Bega este derulat, in prezent, de Administratia Nationala Apele Romane ANAR), prin Administratia Bazinala de Apa Banat, iar valoarea investitiei se ridica la aproape 7 milioane de euro, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Unei primarii din Romania i se cer despagubiri de peste 2,5 milioane euro pentru neemiterea unei autorizatii

De peste opt luni, pe rolul Tribunalului Arges este un proces prin care o firma de constructii cere Primariei Pitesti plata unor despagubiri si penalitati de 12,7 milioane de lei pentru neemiterea unei autorizatii de construire.

DUPA CONSTITUIREA UNOR PROVIZIOANE DE 675 MILIOANE DE EURO Profitul net al Erste Group a scazut la 294 milioane euro, in primele sase luni

Profitul net al Erste Group a scazut la 294 milioane de euro, in primele sase luni , iar evolutia costurilor de risc a fost principalul factor care a afectat profitul in prima jumatate a anului. Au fost alocate provizioane semnificative in valoare de 675 milioane euro in primele sase luni, potrivit unui comunicat de presa.

Irlanda investeste 375 milioane de euro pentru reintoarcerea copiilor la scoala

Irlanda a anuntat luni un pachet financiar in valoare de 375 de milioane de euro destinat reintoarcerii copiilor in scoli, cu program obisnuit, pana la sfarsitul lunii august, in contextul aplicarii masurilor vizand relaxarea restrictiilor impuse din cauza pandemiei de COVID-19, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

Pandemia Covid-19. Irlanda investeste 375 de milioane de euro pentru a pregati redeschiderea scolilor

Irlanda a anuntat luni un pachet financiar in valoare de 375 de milioane de euro destinat reintoarcerii copiilor in scoli, cu program obisnuit, pana la sfarsitul lunii august, in contextul aplicarii masurilor vizand relaxarea restrictiilor impuse din cauza pandemiei de COVID-19, informeaza Reuters.

Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru PFA si IMM: S-a anuntat calendarul orientativ de accesare

Guvernul a adoptat, vineri, in sedinta, ordonansa de urgenta care instituie cele 3 scheme de ajutoare in valoare totala de 1 miliard de euro pentru microintreprinderi si firme mici si mijlocii, pentru iesirea din criza, iar ministrul Fondurilor Europene a anuntat un calendar orientativ al derularii schemelor de finantare.

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI Afacerile Agroland au crescut cu 18%, la 25,5 milioane euro

Profit net de 1,75 milioane euro, de peste 3,5 ori mare decat pe tot parcursul anului precedent * Rezultatele se datoreaza, partial, diversificarii gamei de produse, deschiderii mai multor magazine, dar si tendintei oamenilor de a se reintoarce la traditii si a temerii fata de o posibila criza alimentara, pe perioada de izolare, arata compania Agroland, companie ce detine cea mai mare retea de magazine agricole din tara noastra, a incheiat primul semestru din 2020 cu o cifra de afaceri de 25,5 milioane de euro, in crestere cu 18% fata de aceeasi perioada din 2019, se arata intr-un comunicat al societatii remis, astazi, Redactiei.

UPDATE Cheltuirea banilor publici in vreme de pandemie: Primaria Sectorului 6 va da 846.000 de euro pentru reabilitarea unui parc din Chisinau

In plina pandemie de COVID-19, Primaria Sector 6 - condusa de primarul PSD Gabriel Mutu - va aloca 846. 000 euro pentru reabilitarea unui parc din Chisinau, potrivit unui proiect propus de edil si adoptat joi de Consiliul Local Sector 6.

Primaria Sectorului 6 da aproape un milion de euro pentru un parc in Republica Moldova

Primaria Sectorului 6 va plati 846. 000 euro pentru reabilitarea Parcului Alunelul din Sectorul Buiucani, din Chisinau, la dorinta primarului Gabriel Mutu PSD). Proiectul de finantare a parcului din Republica Moldova din bugetul locuitorilor din Sectorul 6 al Capitalei Romaniei este dezbatut azi de Consiliul Local, conform Digi24.

Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaze pentru populatie

Guvernul va aproba, in aceasta saptamana, alocarea unui miliard de euro pentru extinderea retelelor .

RALUCA TURCAN: Guvernul va aproba un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaz din Romania

Guvernul va aproba, in aceasta saptamana, alocarea unui miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaz metan din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )