Libnet.ro
UNICEF

23:45

PROIECT DE OUG: Peste 613 milioane lei - ajutor de stat pentru salvarea Tarom si Blue Air

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PROIECT DE OUG: Peste 613 milioane lei - ajutor de stat pentru salvarea Tarom si Blue Air

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a publicat, ieri, in dezbatere publica proiectul de ordonanta de urgenta privind instituirea cadrului legal pentru acordarea unor ajutoare de stat companiilor de transport aerian Tarom si Blue Air, pentru compensarea pierderilor suferite ca urmare a pandemiei Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

APIA a virat 103,38 de milioane de lei, ajutor de stat pentru acciza la motorina utilizata in agricultura

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a virat 103,38 milioane de lei catre 10. 951 de beneficiari, reprezentand plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura aferenta cantitatilor de motorina utilizate in primul trimestru al anului, a anuntat azi ministrul Agriculturii, Adrian Oros, conform Agerpres.

MINISTERUL TRANSPORTURILOR: Ministerul Transporturilor: Tarom si Blue Air solicita ajutoare de stat de 613,5 milioane lei

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a publicat in dezbatere publica proiectul de Ordonanta de urgenta privind instituirea cadrului legal pentru acordarea unor ajutoare de stat companiilor de transport aerian Tarom si Blue Air, pentru compensarea pierderilor suferite ca urmare a pandemiei Covid-19. Potrivit notei de fundamentare, Tarom solicita un ajutor de stat de 312,74 milioane lei 64,8 milioane euro), iar Blue Air de 300,77 milioane lei, conform news. ro.

Guvernul ar putea acorda Tarom si Blue Air ajutoare de stat de 613,5 milioane lei

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a publicat in dezbatere publica proiectul de Ordonanta de urgenta privind instituirea cadrului legal pentru acordarea unor ajutoare de stat companiilor de transport aerian Tarom si Blue Air, pentru compensarea pierderilor suferite ca urmare a pandemiei COVID-19. Potrivit notei de fundamentare, Tarom solicita un ajutor de stat de 312,74 milioane lei, iar Blue Air de 300,77 milioane lei.

Aproape 4000 de amenzi in valoare de peste 4 milioane de lei au fost date in luna iulie, pentru nerespectarea masurilor de protectie sanitara

Un total de 3844 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 4 milioane de lei, au fost date, in cursul lunii iulie, in urma controalelor vizand respectarea masurilor de protectie sanitara.

Rulaj de 12,8 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

Opt din cei noua indici, in crestere Valoarea tranzactiilor inregistrate ieri la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a fost de numai 12,8 milioane lei, circa jumatate din rulajul ultimei zile bursiere de saptamana trecuta, si cu mult sub valoarea medie zilnica a anului, de 47,59 milioane lei. Indicii au marcat cresteri, opt din cele noua cosuri de actiuni ale pietei noastre de capital incheind sesiunea de tranzactionare cu aprecieri ale cotatiilor, .

Gigi Becali, lovitura dureroasa. Pierde peste 10 milioane de euro

FC FCSB este pe locul 5 in Liga 1, dar si-a asigurat prezenta in preliminariile Europa League prin castigarea Cupei Romaniei. Gigi Becali a anuntat recent ca situatia financiara a echipei depinde de calificarea in grupele celei de-a doua competitii europene. FCSB a ratat prezenta in grupe ultimii doi ani. Ceea ce a facut ca .

Coronavirus: Peste 18 milioane de cazuri declarate in lume (bilant AFP)

Peste 18 milioane de cazuri de coronavirus au fost inregistrate oficial la nivel mondial, dintre care mai mult de jumatate in Statele Unite si America Latina, precum si in Caraibe, potrivit unui bilant realizat de France Presse din surse oficiale duminica la ora 22. 40 GMT, scrie Agerpres. Cel putin 18. 763 de cazuri, dintre care 687. 941 de decese, au fost raportate in special in Statele Unite, tara cea mai afectata din lume cu 4. 693 de cazuri dintre care 154. 793 de morti, in Brazilia 2. 677 de cazuri dintre care 94. 104 decese) si in India 1.

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Profitul net al BRD a scazut cu 47,3%, la 414 milioane lei

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a raportat, pentru primele sase luni ale anului curent, un profit net consolidat de 414,67 milioane de lei, in scadere cu 47,3% fata de cel din prima jumatate a anului trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )