Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiect PSD: Concediu platit pentru divortati

Antena3 Antena3,
Proiect PSD: Concediu platit pentru divortati

Deputatul PSD Georgian Pop a depus un proiect de lege, la Senat, potrivit caruia persoanele care divorteaza sa primeasca, la cerere, trei zile de concediu platit, pentru ca trec prin trauma desfacerii. continuă pe Antena3

Cum isi motiveaza initiatorul proiectului de lege concediul pentru divortati: Desfacerea casatoriei este o trauma - Document

Deputatul PSD Georgian Pop a depus un proiect de lege, la Senat, potrivit caruia persoanele care divorteaza sa primeasca, la cerere, trei zile de concediu platit, pentru ca trec prin trauma desfacerii.

Un deputat PSD propune o lege pentru concediul de divort

Deputatul PSD Georgian Pop a depus un proiect legislativ care prevede acordarea unui concediu legal pentru divort, de 3 zile lucratoare, la cerere, angajatilor care trec prin traum desfacerii casatoriei.

Radu Banciu: Un deputat PSD propune concediul pentru divort de trei zile. Trei zile ca sa plangi sau ca sa topai de bucurie pe treptele Tribunalului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre concendiul pentru divort, o initiativa legislativa a unui deputat social-democrat. Georgian Pop, deputat PSD, a depus o.

Cutremur in PSD. Mesaj-bomba pentru Liviu Dragnea in plin scandal

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu,ii ia apararea liderului din Dambovita, Adrian Tutuianu. Buzatu ii transmite lui Liviu Dragnea ca nu este nici bine si nici corect sa forteze o excludere sau o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2271 seconds )