Libnet.ro
UNICEF

06:30

Radu Banciu: Un deputat PSD propune concediul pentru divort de trei zile. Trei zile ca sa plangi sau ca sa topai de bucurie pe treptele Tribunalului (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Un deputat PSD propune concediul pentru divort de trei zile. Trei zile ca sa plangi sau ca sa topai de bucurie pe treptele Tribunalului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre concendiul pentru divort, o initiativa legislativa a unui deputat social-democrat. Georgian Pop, deputat PSD, a depus o. continuă pe B1

Un deputat PSD propune o lege pentru concediul de divort

Deputatul PSD Georgian Pop a depus un proiect legislativ care prevede acordarea unui concediu legal pentru divort, de 3 zile lucratoare, la cerere, angajatilor care trec prin traum desfacerii casatoriei.

Un deputat PSD a gasit motivul pentru care ministrul Andrusca este tras n jos: Nu ati reusit sa i dati afara pe toti penelistii

Deputatul PSD Laurentiu Nistor i-a reprosat luni, ministrului Economiei, Danut Andrusca, in timpul dezbaterii motiunii simple, ca nu i-a dat afara din minister pe toti penelistii care va trag in jos.

Radu Banciu: Rezultatul referendumului e o lectie oferita PSD-ului, cel mai marsav partid, si Bisericii, care n-a inteles nimic in afara de imbuibare si lux absolut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre lovitura data de poporul roman PSD-ului si Bisericii. Acum am vazut declaratia unei doamne deputat PSD, care vrea.

Radu Banciu: Dragnea spune ca nu se impune o analiza in PSD dupa referendum. Clar! Daca e un esec, atunci sa trecem peste el... (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, primele explicatii date de Liviu Dragnea dupa esecul de la referendum. Liviu Dragnea a luat cuvantul vizavi de esecul de la.

Radu Banciu: Chiar si Ion Iliescu era mai bine vazut decat acest cuplu dictatorial Dragnea-Dancila. Ura e corecta, pentru ca daca nu ne-a mai ramas nimic pe aceasta planeta, macar sa uram avem voie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, rezultatul final al referendumului privind familia traditionala. O prezenta ridicola la vot. Din 18 milioane de cetateni cu.

Radu Banciu, dupa referendum: Nimeni nu mai crede in aceasta ticalosie aflata in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu infrangerea uriasa suferita de Biserica Ortodoxa Romana prin boicotul de la referendumul pentru familia.

Cum isi motiveaza initiatorul proiectului de lege concediul pentru divortati: Desfacerea casatoriei este o trauma - Document

Deputatul PSD Georgian Pop a depus un proiect de lege, la Senat, potrivit caruia persoanele care divorteaza sa primeasca, la cerere, trei zile de concediu platit, pentru ca trec prin trauma desfacerii.

Daca FAMILIA TRADITIONALA nu a trecut la referendum, un deputat PSD vrea sa acorde ZILE LIBERE PLATITE celor care DIVORTEAZA: Sa se acomodeze la NOUA VIATA

Daca referendumul pentru familie nu a trecut, un celebru PSD-ist vrea sa acorde zile platite celor care divorteaza! in opinia deputatului Georgian Pop, angajatorul trebuie sa vina in sprijinul salariatului.

Ministru din guvernul DANCILA, umilit de un deputat PSD: A facut cat a vrut, cat a stiut

Deputatul PSD Sorin Bota sustine ca ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a facut cat a putut si a stiut, precizand ca va fi mai exigent cu votul in Parlament. A facut cat a putut, cat a vrut,.

Deputat PSD: Proiectul parteneriatului civil va interzice explicit adoptiile

Deputatul PSD Florin Manole a declarat marti ca proiectul de lege privind parteneriatul civil va interzice explicit adoptiile in cazul persoanelor care aleg sa incheie un astfel de.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )