Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiect: Se suspenda obligativitatea cardului de sanatate in perioada starii de urgenta. Medicii de familie pot acorda consultatii la distanta si trimite retete prin e-mail

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Proiect: Se suspenda obligativitatea cardului de sanatate in perioada starii de urgenta. Medicii de familie pot acorda consultatii la distanta si trimite retete prin e-mail

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a elaborat un proiect de act normativ prin care se suspenda obligativitatea cardului de sanatate in perioada starii de urgenta, iar medicii de familie pot acorda consultatii la distanta si trimite retete. continuă pe Wall-Street Ro

Pe toata perioada starii de urgenta, la pranz, se vor trage clopotele in bisericile din Episcopia Sloboziei si Calarasilor

Episcopia Sloboziei si Calarasilor aduce a anuntat ca peparcursul decretarii starii de urgenta, in fiecare parohie se vor trage clopotele ca la Sfanta Liturghie), in fiecare zi, la orele 12. 00, pana la trecerea pericolului imbolnavirii cu coronavirus, timp de 5 minute.

VIDEO Apelul autoritatilor pentru cetateni in perioada starii de urgenta. Mesajul transmis pe malul Borcei

Comitetul Judetean pentru Situatii de urgenta din Calarasi indeamna cetatenii la responsabilitate si la respectarea masurilor impuse de autoritati pentru a limita raspandirea infectiei cu coronavirus.

FACIAS lanseaza Ghidul contractelor de munca pe perioada Starii de Urgenta, realizat de avocatul Costel Gilca

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) anunta realizarea unui ghid al relatiilor de munca, in perioada starii de urgenta.

Toate parcurile si locurile de joaca din Sectorul 4 al Capitalei, inchise pe perioada starii de urgenta (VIDEO)

Parcurile si locurile de joaca din Sectorul 4 al Capitalei sunt inchise pe perioada starii de urgenta, incepand de duminica. Primaria Sectorului 4 a luat aceasta decizie atat pentru implementarea exigente.

Batranii singuri, cautati de Primarie pentru a fi sprijiniti in perioada starii de urgenta

Primaria Municipiului Calarasi ii indeamna pe cetateni sa anunte Directia de Asistenta Sociala daca au cunostinta despre batrani fara ajutor.

CNAS, reglementari privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate pe perioada starii de urgenta

CNAS a venit cu o serie de reglementari privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate pe perioada starii de urgenta.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )