Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Apelul autoritatilor pentru cetateni in perioada starii de urgenta. Mesajul transmis pe malul Borcei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Apelul autoritatilor pentru cetateni in perioada starii de urgenta. Mesajul transmis pe malul Borcei

Comitetul Judetean pentru Situatii de urgenta din Calarasi indeamna cetatenii la responsabilitate si la respectarea masurilor impuse de autoritati pentru a limita raspandirea infectiei cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Ziarul Bursa renunta la forma tiparita, in perioada starii de urgenta

Ziarul Bursa anunta ca pentru preventia contaminarii, pe durata starii de urgenta, nu va mai tipari ziarul in tipografie, deoarece nu poate garanta aseptizarea verigilor implicate in tiparire, distributie, transport si desfacerea ziarului pe piata. Editia print va aparea doar in format pdf pe site-ul www. bursa. ro.

Actele de identitate care expira in perioada starii de urgenta raman valabile

In contextul publicarii in Monitorul Oficial nr. 2020 a Decretului privind instituirea starii de urgenta, Primaria Municipiului Calarasi prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta Persoanelor anunta cetatenii ca se mentine valabilitatea actelor de identitate care expira in aceasta perioada.

Pe toata perioada starii de urgenta, la pranz, se vor trage clopotele in bisericile din Episcopia Sloboziei si Calarasilor

Episcopia Sloboziei si Calarasilor aduce a anuntat ca peparcursul decretarii starii de urgenta, in fiecare parohie se vor trage clopotele ca la Sfanta Liturghie), in fiecare zi, la orele 12. 00, pana la trecerea pericolului imbolnavirii cu coronavirus, timp de 5 minute.

Cum poti sa-ti deschizi dreptul la pensie, in perioada starii de urgenta, fara sa mergi la Casa de Pensii

Masura are acoperire legala in articolele 49 si 50 din Decretul Presedintelui Romaniei nr. 2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei.

FPSC si CSC cer extinderea masurilor de protectie sociala a angajatilor si in perioada starii de urgenta

Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii FPSC), Casa Sociala a Constructorilor CSC) si Federatia Generala a Sindicatelor Familia, in calitate de parteneri sociali, au solicitat Guvernului extinderea masurilor de protectie sociala a angajatilor si pe perioada starii de urgenta.

Pesedintele Consiliului Judetean Calarasi a verificat procedurile de organizare la spital in perioada starii de urgenta

Spitalul Judetean Calarasi a fost vizitat astazi de dimineata de presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta.

FACIAS atrage atentia in privinta limitarii drepturilor cetatenilor in perioada starii de urgenta, pentru a evita eventualele excese

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS), atrage atentia ca punerea in practica a decretului privind starea de urgenta trebuie sa se faca fara a depasi scopul pentru care masurile au fost instituite.

Spitalul Elias si-a inchis 3 sectii pe perioada starii de urgenta

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti a decis sa suspende activitatea Sect.

Cum functioneaza serviciul de eliberare de retete si vaccinarea in perioada starii de urgenta

Sanda Alexiu, presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti Ilfov, a vorbit la Digi24 des.

VIDEO Klaus Iohannis: Pentru a ne proteja am luat si va trebui sa luam in continuare masuri severe Conteaza enorm ca fiecare sa respecte regulile impuse de autoritati

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj video transmis vineri, ca este vital sa limitam raspandirea acestui virus extrem de periculos, el aratand ca pentru a ne proteja au fost luate si trebuie sa fie luate in continuare masuri severe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )