Libnet.ro
UNICEF

06:00

Proiect: Termenul pentru depunerea declaratiei unice, prelungit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Proiect: Termenul pentru depunerea declaratiei unice, prelungit

Termenul pentru depunerea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice se prelungeste de la 15 martie pana la 31 iulie, potrivit unui proiect de Ordonanta, publicat de Ministerul Finantelor Publice. continuă pe Wall-Street Ro

PROIECT DE ORDONANTA: Termenul pentru depunerea Declaratiei unice in 2019 se amana pana in 31 iulie

Termenul pentru depunerea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice se prelungeste de la 15 martie pana la 31 iulie, potrivit unui proiect de Ordonanta, publicat de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Haos la depunerea Declaratiei Unice exclusiv online. Spatiul Privat Virtual este indisponibil de cateva zile, iar call-center-ul ANAF este asaltat

Serverele ANAF ii pun bete in roate Fiscului, care i-a obligat din acest an pe contribuabili sa depuna exclusiv online Declaratia Unica. Desi mai este circa o saptamana pana la termenul-limita de depunere, Spatiul Privat Virtual nu functioneaza de cateva zile.

DOCUMENT Prelungire de termen la Declaratia Unica a PFA si a altor persoane si la redirectionarea a 2% din salariu catre ONG

Guvernul urmeaza sa prelungeasca in 2019 termenul pentru depunerea Declaratiei Unice pe venituripe PFA si ale persoanelor fizice cu activitati independente sau chirii, precum si termenul pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe salarii catre ONG-uri, conform unui proiect de ordonanta de urgenta pregatit de Ministerul Finantelor.

Eugen Teodorovici pregateste o noua ordonanta de urgenta: Ce se intampla cu declaratia unica

Termenul pentru depunerea declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice ar urma sa se prelungeasca de la 15 martie pana la 31 iulie, conform unui proiect de or.

Finantele amana termenul de depunere a Declaratiei Unice. Cum se acorda bonificatiile

Ministerul de Finante a initiat un proiect de ordonanta de urgenta prin care amana termenul de depunere a Declaratiei Unice pana la data de 31 iulie.

Declaratia Unica a PFA si a celor cu venituri independente - termen in 15 martie 2019. Descarca Ghidul ANAF pentru DU si Calendarul Taxelor pe anul 2019

Pana pe 15 martie 2019 trebuie depusa Declaratia Unica de venit, de catre persoanele fizice autorizate PFA), cei care obtin venituri independente, din drepturi de autor sau alte venituri extrasalariale. Puteti descarca Ghidul ANAF pentru depunerea declaratiei unice, precum si un Calendar fiscal pe anul 2019, realizat de firma de consultanta Accace, pentru a nu rata niciun termen in acest an.

ANAF ia in calcul prelungirea termenului de depunere a Declaratiei Unice (surse)

Conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) ia in calcul prelungirea perioadei pana la care poate fi depusa Declaratia unica, potrivit unor surse apropiate discutiilor. Nu a fost luata, momentan, nicio decizie cu privire la termenul limita. Una dintre variantele luate in calcul a fost jumatatea acestui an.

Declaratia unica 2019: Termenul pentru depunere se amana

Guvernul prelungeste termenul de depunere a declatiei unice pana la sfarsitul lunii iulie. Termenul limita era stabilit initial pentru data de 15 martie. insa, un proiect de ordonanta de urgenta,.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )