Libnet.ro
UNICEF

10:30

Eugen Teodorovici pregateste o noua ordonanta de urgenta: Ce se intampla cu declaratia unica

B1 B1,
Eugen Teodorovici pregateste o noua ordonanta de urgenta: Ce se intampla cu declaratia unica

Termenul pentru depunerea declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice ar urma sa se prelungeasca de la 15 martie pana la 31 iulie, conform unui proiect de or. continuă pe B1

S-a adoptat noua ordonanta pentru legile justitiei: de ce sunt praf in ochi modificarile OUG 7

Pe parcursul zilei de ieri, Tudorel Toader a tinut o conferinta de presa pentru a se lauda cu modificarile aduse legilor justitiei. Acestea ar fi menite sa opreasca protestele magistratilor, dar avand in vedere continutul, probabilitatea este infima. Ordonanta de urgenta cu numarul 7 pe 2019 a fost criticata din toate partile de la adoptia [] .

Eugen Teodorovici, catre Iohannis: Lectia de economie sa o dea cui vrea, dar nu cred ca-si doreste o replica din partea mea. Ce spune despre proteste

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a facut miercuri o serie declaratii critice la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa refuzul acestuia de a promulga legea bugetului.

Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: Lectii de economie sa dea cui vrea, dar deja sare calul

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa refuzul acestuia de a promulga legea bugetului. Romania pierde prin declaratiile.

Eugen Teodorovici, despre cei care ies in strada: Daca ii intrebi de ce protesteaza, nu stiu

Eugen Teodorovici are un mesaj pentru protestatarii din Piata Victoriei si din alte orase ale tarii. Tot sper la un dialog normal intre presedinte si Guvern, inre presedinte si.

Eugen Teodorovici, dupa ce Klaus Iohannis a acuzat Guvernul ca a facut bugetul pe cifre false:Oricat ar incerca presedintele sa stopeze cresterea alocatiilor, noi vom lua aceasta masura

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit despre declaratiile facute de Klaus Iohannis, care a spus ca Guvernul ca a facut bugetul pe cifre false. Dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Guvernul a adoptat noua ordonanta care modifica OUG 7 pe Legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat caGuvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru modificari la Legile Justitiei. Prin urmare, Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul adopta noua ordonanta care modifica OUG 7, desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi adoptata noua forma a Ordonantei 7, care modifica legile justitiei, ea sustinand ca au fost facute toate modificarile cerute de Consiliul Superior al Magistraturii si de catre asociatiile magistratilor. Ordonanta de Urgenta - care contine in continuare controversatele prevederi care scot din subordinea procurorului general Sectia de anchetare a magistratilor - va fi adoptata desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ astazi. Viorica Dancila a spus ca actul normativ modificat a fost transmis CSM pentru avizare, dar nu a facut nicio referire la avizul negativ dat de CSM.

UPDATE Guvernul a adoptat noua ordonanta care modifica OUG 7, desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat, marti, la finalul sedintei Executivului, ca Guvernul a adoptat noua forma a Ordonantei 7, care modifica legile justitiei. Ordonanta de Urgenta - care contine in continuare controversatele prevederi care scot din subordinea procurorului general Sectia de anchetare a magistratilor - a fost aprobata desi Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ astazi.

Guvernul Dancila ignora avizul negativ de la CSM si aproba noua ordonanta OUG 7 facuta de Toader

Viorica Dancila a anuntat, marti, ca va fi adoptata, in sedinta de guvern de azi, ordonanta prin care se aduc mici modificari OUG 7, atat de contestata de mediul de afaceri si de opinia publica. Cu putin timp inainte de anuntul premierului, CSM a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )