Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un tanar din SUA si-a ajutat colegul de camera sa se sinucida. Motivul pentru care a facut asta

Antena3 Antena3,
Un tanar din SUA si-a ajutat colegul de camera sa se sinucida. Motivul pentru care a facut asta

Un tanar din SUA si-a ajutat colegul de camera sa se sinucida. Parker Hogan a fost condamnat pentru ca a ajutat la sinuciderea colegului sau si pentru falsificarea probelor, informeaza Metro. Hogan l-ar. continuă pe Antena3

webPR Unteatru de copii: Spectacole dedicate publicului tanar din Bucuresti

Pe 25 august, unteatru si Asociatia Culturala pentru Educatie prin Arta lanseaza Unteatru de copii, un concept inedit si original in peisajul teatral bucurestean, care cuprinde productii teatrale dedicate publicului tanar si foarte tanar. Unteatru de copii este creat de cele doua organizatii, care s-au intalnit pe teritoriul comun al proiectelor culturale si educative, menite sa atraga noi publicuri catre zona artelor din Romania si sa incurajeze tinerele generatii de actori, regizori si scenaristi de teatru si film.

Un tanar din Baia Mare a murit calcat de masina. Greseala fatala pe care a facut-o barbatul

Un tanar in varsta de 30 de ani, din Baia Mare, a fost strivit de masina in timp ce incerca sa salveze viata fetitei sale de cateva luni, a sotiei si a soacrei sale. Accidentul a avut loc pe un drum de.

China va impune noi tarife pentru produse din SUA

China a anuntat ca va impune noi tarife pentru bunuri importante din Statele Unite in valoare de 75 de miliarde de dolari si ca va reintroduce tarifele pentru automobilele americane, relateaza CNBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )