Libnet.ro
UNICEF

05:30

Proiectul care ii pregateste pentru viata pe copiii din centrele de plasament. Tinerii sunt consiliati in cariera si primesc burse private

Adevărul Adevărul,
Proiectul care ii pregateste pentru viata pe copiii din centrele de plasament. Tinerii sunt consiliati in cariera si primesc burse private

Programul educational le ofera tinerilor xonsiliere in cariera, acces la sesiuni de meditatii, cursuri specifice de educatie sexuala si prevenire a consumului de stupefiante, si burse private. continuă pe Adevărul

Cum arata acum si cu ce se ocupa copiii din Numai Iubirea. Stefanut atrage toate privirile, Bianca se marita

Cu ce se ocupa acum actorii din telenovela Numai iubirea? Bianca si Stefanut au o aparitie de nerecunoscut si urmeaza drumuri diferite. De altfel, tanara urmeaza sa se si marite. Cum arata acum si cu ce se ocupa copiii din Numai Iubirea Bianca Neagu, fetita din telenovela Numai Iubirea, de pe postul de televiziune Acasa .

Copiii din Bucuresti ar putea primi ochelari gratuit de la Primarie. Proiectul, discutat vineri in CGMB

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) ia in discutie, vineri, proiectul Clar pentru copii, prin care cei mici ar putea primi o pereche de ochelari in mod gratuit de la Municipalitate, bugetul total al proiectului fiind de peste doua milioane de lei.

Copilul care a intrat in coma din cauza anesteziei de la dentist. Anuntul medicilor

Din pacate micutul de patru ani care a intrat in coma in urma unei anestezii generale efectuata la dentist este in moarte cerebrala, el fiind tinut in viata doar de aparate, au precizat medicii Spitalului Grigore Alexandrescu pentru MEDIAFX. UPDATE: Copilul de 4 ani, paralizat dupa o anestezie la cabinetul stomatologic, a decedat. Micutul a .

Business report: Pentru prima data din 1962, Boeing nu are in ianuarie nicio comanda pentru avioane; Elvetia organizeaza referendum pentru a limita libera circulatie a cetatenilor europeni

Tarom vinde vechile ATR-uri. Cat vrea sa incaseze pe ele. Compania aeriana nationala a scos la vanzare vechile ATR-uri, pe care le inlocuieste in prezent cu unele noi si spera sa incaseze. Index necrutator la Capitalul Uman: la doar 60% din potentialul sau de productivitate va ajunge, in medie, un tanar roman la maturitate.

Manchester City, exclusa pentru doua sezoane din competitiile UEFA

Unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume, Manchester City, a fost exclus vineri seara din competitiile de fotbal europene.

Cine este romanul suspect de coronavirus care s-a intors recent din Germania

Barbatul de 25 de ani este asistent medical in Germania si a avut in ingrijire o intrega familie diagnosticata cu gripa noua. Asistentul este acum izolat de medici la Timis, dar inainte sa se simta rau ar fi fost in vizita la sora lui, in judetul vecin, Caras Severin. Tot acolo a si mers la spital, iar autoritatile loale au instituit celula de criza si monitorizeaza persoanele cu care asistentul a intrat in contact.

FOTO VIDEO Red Bull Racing a prezentat monopostul pentru noul sezon din Formula 1

Echipa Aston Martin Red Bull Racing a prezentat monopostul pentru noul sezon competitional din Formula 1. Chiar daca aspectul masinii este asemanator cu cel de anul trecut, Red Bull se arata foarte increzatoare cand vine vorba de performantele noii sale masini.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )