Libnet.ro
UNICEF

11:31

Copilul care a intrat in coma din cauza anesteziei de la dentist. Anuntul medicilor

Playtech Playtech,
Copilul care a intrat in coma din cauza anesteziei de la dentist. Anuntul medicilor

Din pacate micutul de patru ani care a intrat in coma in urma unei anestezii generale efectuata la dentist este in moarte cerebrala, el fiind tinut in viata doar de aparate, au precizat medicii Spitalului Grigore Alexandrescu pentru MEDIAFX. UPDATE: Copilul de 4 ani, paralizat dupa o anestezie la cabinetul stomatologic, a decedat. Micutul a . continuă pe Playtech

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala si respira doar cu ajutorul aparatelor

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala nu mai are activitate cerebrala) si respira doar cu ajutorul aparatelor, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, medicul Raluca Alexandru, pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii a anuntat ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie totala la clinica stomatologica, desi aceasta clinica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale.

A murit copilul de 4 ani care a intrat in coma in urma unei anestezii facute la dentist

Copilul de 4 ani care a intrat in coma in urma unei anestezii facuta la o clinica stmatologica din Pitesti a murit. Copilul era internat laSpitalului Grigore Alexandrescu.

Copilul de 4 ani care a intrat in coma in urma unei anestezii facuta la dentist este in moarte cerebrala

Copilul de 4 ani care a intrat in coma in urma unei anestezii facuta la o clinica stmatologica din Pitesti nu mai are activitate cerebrala si respira doar sustinut de aparate. S-a efectuat, in prezenta parintilor, electroencefalograma, care a aratat lipsa activitatii cerebrale, a declarat Raluca Alexandru, purtator de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu.

Ministerul Sanatatii: Copilul de 4 ani din Pitesti a intrat in coma dupa ce i s-a facut anestezie totala. Cabinetul stomatologic nu are autorizatie sa faca anestezii totale

Cabinetul stomatologic din Pitesti unde unui copil de 4 ani i s-a facut rau si a intrat in coma dupa ce i s-a facut anestezie nu are aprobata in structura sa de functionare, conform autorizatiei sanitare de functionare, o sectie de ATI Anestezie-Terapie Intensiva), a anuntat Ministerul Sanatatii. Practic, copilului i s-a facut anestezie totala, cu toate ca acest cabinet nu avea voie, conform autorizatiei de functionare, sa faca anestezie totala. UPDATE Starea copilului este extrem de grava, este internat la reanimare, intubat si ventilat mecanic. El fost resuscitat dupa un stop cardio-respirator, au declarat reprezentantii Spitalului Grigore Alexandrescu pentru HotNews. ro.

Copilul de 4 ani intrat in coma dupa anestezie la dentist e in moarte cerebrala. Medic: Respira doar sustinut de aparate

Copilul de patru ani care a intrat in coma dupa o anestezie facuta de medicul dentist nu mai are activitate cerebrala si respira doar sustinut de aparate, a declarat,miercuri, purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitala, Raluca Alexandru.

Spitalul Gr. Alexandrescu: Copilul de 4 ani din Pitesti e in moarte cerebrala

Copilul de patru ani care a intrat in coma dupa o anestezie facuta de medicul dentist nu mai are activitate cerebrala si respira doar sustinut de aparate, a declarat,miercuri, purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitala, Raluca Alexandru.

Auto - F1: Marele Premiu al Chinei, amanat din cauza VIRUSULUI UCIGAS

Marele Premiu de Formula 1 al Chinei, programat pe 19 aprilie, a fost amanat din cauza coronavirulului, virusul care a ucis peste 1100 de persoane pana in prezent.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 25

Creste numarul mortilor de gripa. Numarul persoanelor care au decedat, pana in prezent, din cauza gripei a ajuns la 25, a anuntat, luni, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Grigore Cartianu, despre cazul Danielei Crudu: Din cauza unor asemenea gonflate nu au timp cei de la 112 de cazuri disperate precum cel al Alexandrei

UPDATE: La o noua verificare, Grigore Cartianu si jurnalista Lora Schmit-Popa, au sters de pe facebook, respectiv de pe site-ul de presa, materialele despre care discutam in randurile de mai jos! Grigore Cartianu este recunoscut pentru duritatea in exprimare, mai ales cea jurnalistica. Se pare ca aceasta s-a acutit si mai tare de cand a .

OPEC se asteapta la o cerere mai scazuta pentru titei, din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta pe plan global la o cerere mai scazuta pentru titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul pact privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )