Libnet.ro
UNICEF

11:45

Proiectul de digitalizare a spitalelor administrate de Primaria Capitalei, aprobat de Consiliul General

Hotnews Hotnews,
 Proiectul de digitalizare a spitalelor administrate de Primaria Capitalei, aprobat de Consiliul General

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat joi proiectul pentru digitalizarea spitalelor aflate in administrarea Primariei Capitalei. Proiectul pilot va fi implementat la Spitalul Colentina si presupune in principal: automatizareaeficientizarea fluxurilor medicale, siguranta datelor pacientilor, telemedicinaasistenta medicala la distantasecond opinion si interconectare. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei va acorda un sprijin financiar de 200 lei farmacistilor, functionarilor, jurnalistilor si curierilor pentru a se testa de COVID 19

Primaria Capitalei va acorda un sprijin financiar de 200 lei farmacistilor, functionarilor, jurnalistilor, sportivilor CSM si curierilor pentru a se testa de COVID 19, potrivit unui proiect de hotarare adoptat joi de Consiliul General. Proiectul se numeste Testam pentru a salva economia si locurile de munca, iar impactul bugetar este de 633. 000 lei.

Primaria Capitalei aloca 66 milioane lei pentru ca 6 spitale din administrare sa faca investitiile necesare pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu

Primaria Capitalei aloca 66 milioane de lei pentru ca spitalele Prof. Dr. Theodor Burghele, Dr. Carol Davila, Filantropia, Sfantul Luca, Malaxa, Sfanta Maria sa faca investitiile necesare obtinerii autorizatiei de securitate la incendiu. Proiectele au fost aprobate joi de Consiliul General, iar potrivit legii, autorizatia de securitate la incendiu era necesara din 2007. Primarul Gabriela Firea a declarat pentru HotNews. ro ca aceste spitale au aviz de securitate la incendiu, pasul premergator obtinerii autorizatiei de construire, iar investitiile urgente pentru protectia la foc au fost facute.

Primaria Capitalei suspenda taxa de ocupare a domeniului public pentru terase si unitati de alimentatie publica pana la finalul anului

Primaria Capitalei suspenda taxa de ocupare a domeniului public pentru terase si unitati de alimentatie publica pana la finalul anului, potrivit unui proiect adoptat joi de Consiliul General. Taxa are in prezent valori cuprinse intre 1,06 - 0,48 leimetru patratzi, in functie de zona. Totodata, s-a decis scutirea de la plata taxei respective pe durata starii de urgenta.

Primaria Capitalei infiinteaza Muzeul Copiilor pe bd. Decebal 11

Primaria Capitalei infiinteaza Muzeul Copiilor, potrivit unui proiect adoptat joi de Consiliul General. Acesta va fi amenajat intr-unul dintre spatiile municipalitatii, aflate la parterul unui bloc de pe bd. Decebal 11, si va avea o suprafata de circa 2000 mp.

Marian Vanghelie surprinde: S-ar putea sa candidez la Primaria Capitalei sau la Sectorul 5! De la ce partid

Marian Vanghelie ar putea candida la Primaria Capitalei. Fostul primar al Sectorului 5 a facut dezvaluiri surprinzatoare, in exclusivitate, pentru Antena 3.

Primaria Capitalei a depus cererea de finantare pentru obtinerea fondurilor europene necesare reabilitarii a 200 km de retea de termoficare

Primaria Capitalei a depus, la inceputul lunii iunie, cererea de finantare pentru obtinerea fondurilor europene necesare reabilitarii a 200 km de retea de termoficare, a declarat primarul Gabriela Firea, la inceputul sedintei de consiliu General. Potrivit edilului, in acest moment nu mai exista riscul pierderii banilor.

Nicusor Dan: Prin sedinta de azi, actuala administratie de la Primaria Capitalei isi arata neputinta, agonia si falimentul Principalele declaratii facute de candidatul independent sustinut de PNL si USR (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, desfasoara o conferinta de presa, joi, ora 10, in care vorbeste despre sedinta Consiliului General al Municipiului.

Gabriela Firea, in groapa cu banii: suma fabuloasa cu care se imprumuta Primaria Capitalei pentru proiecte

Primaria Capitalei are nevoie de o suma foarte mare de bani pentru a-si finaliza proiectele de infrastructura incepute deja, dar si achizitiile de troleibuze si autobuze hibrid. in mod.

Primaria Capitalei vrea sa imprumute 100 milioane lei pentru a finaliza proiectele de infrastructura incepute si achizitiile de troleibuze si autobuze hibrid

Primaria Capitalei vrea sa imprumute 100 milioane lei pentru a finaliza lucrarile de largire a strazii Fabrica de Glucoza, cele de la Pasajele Ciurel si Doamna Ghica, si pentru a asigura cofinantarea la achizitia celor 100 de troleibuze si 130 de autobuze hibrid, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de pe 18 iunie. imprumutul este necesar deoarece incasarile municipalitatii sunt cu 40% mai mici fata de cele prognozate la inceputul anului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )