Libnet.ro
UNICEF

13:31

Proiectul Guvernului Orban privind carantinarea si izolarea ajunge, joi, in plenul Camerei Deputatilor

B1 B1,
Proiectul Guvernului Orban privind carantinarea si izolarea ajunge, joi, in plenul Camerei Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor dezbate, joi, proiectul de lege care pune in acord cerintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) privind carantinarea si izolarea, intr-o sedinta ce este programata la ora 13. continuă pe B1

MARCEL CIOLACU, DESPRE PROIECTUL GUVERNULUI: Un zombi legislativ; invitam in Parlament societatea civila sa reparam haosul PNL

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca proiectul de lege al Guvernului Orban privind carantinarea si izolarea este un alt zombi legislativ si ca va invita in Parlament societatea civila pentru a repara haosul PNL.

Camera Deputatilor: Proiectul privind carantinarea si izolarea - joi in plen

Proiectul de lege privind carantinarea si izolarea initiat de Guvern va intra joi in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, scrie Agerpres. Sedinta este programata la ora 13,00, conform deciziei Comitetului liderilor grupurilor parlamentare. Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat ca proiectul de lege va fi transmis spre dezbatere plenului Camerei Deputatilor cu modificari majore, operate in Comisia juridica. PSD a organizat miercuri o dezbatere la Comisia juridica cu reprezentanti ai mai multor organizatii neguvernamentale pe tema proiectului, dupa ce presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a afirmat ca propunerea Guvernului este un alt zombi legislativ.

Proiectul de lege privind carantinarea intra astazi in dezbaterea Camerei Deputatilor

Proiectul de lege privind carantinarea si izolarea initiat de Guvern va intra joi in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, transmite Agerpres.

Ciolacu, despre proiectul Guvernului privind carantinarea: Un alt zombi legislativ

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca proiectul de lege al Guvernului Orban privind carantinarea si izolarea este un alt zombi legislativ si ca va invita in Parlament societatea civila pentru a repara haosul PNL.

Ciolacu si Tariceanu acuza proiectul de lege privind izolarea ca atenteaza la drepturile omului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca proiectul de lege al Guvernului Orban privind carantinarea si izolarea este un alt zombi legislativ si ca va invita in Parlament societatea civila pentru a repara haosul PNL, scrie g4media.

Guvernul Orban a aprobat proiectul privind carantinarea si izolarea. Tataru: Sper ca un interes national nu va lasa loc de interpretare politica Arafat: Initiativa, folositoare si in alte situatii

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat, luni, ca proiectul pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, care pune in concordanta cerintele CCR privind carantinarea, izolarea si internarea obligatorie, a .

Guvernul Orban a aprobat proiectul privind carantinarea si izolarea. Tataru: Sper ca un interes national nu va lasa loc de interpretare politica Arafat: Carantina se va referi la persoane sanatoase (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat, luni, ca proiectul pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, care pune in concordanta cerintele CCR privind carantinarea, izolarea si internarea obligatorie, a .

Marcel Ciolacu (PSD): Proiectul privind carantinarea si izolarea, un alt zombi legislativ al Guvernului Orban, plin de aberatii majore ce atenteaza grav la drepturile si libertatile romanilor

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a acuzat ca Guvernul Orban naste un alt zombi legislativ prin proiectul privind carantinarea si izolarea, in care sustine ca social-democratii au gasit.

Proiectul de lege privind carantina si izolarea a fost adoptat de Camera Deputatilor: Ce amendamente au fost depuse de deputati

Camerei Deputatilor a adoptat, in sedinta de joi seara, proiectul de lege privind carantinarea si izolarea, cu 266 de voturi pentru, 11 voturi impotriva si 8 abtineri. Anterior, Comisia.

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a ajuns la un consens cu Raed Arafat, cu privire la forma finala a proiectului de lege privind carantinarea si izolarea

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca a ajuns la un consens cu secretarul de stat Raed Arafat, seful departamentului pentru Situatii de Urgenta, cu privire la forma finala a proiectului de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2245 seconds )