Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei va fi prezentat public pe data de 23 august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei va fi prezentat public pe data de 23 august

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, referitor la hotararea pilot a CEDO cu privire la conditiile din penitenciare, ca proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei va fi prezentat public pe data de 23 august, fiind propuse modificari de fond, si nu de forma. continuă pe Ziarul Bursa

Cand va fi prezentat public proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris vineri, pe Facebook, referitor la hotararea pilot a CEDO cu privire la conditiile din penitenciare, ca proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei va.

Proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei anuntat pentru data de 23 august

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris marti, pe Facebook, ca proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei va fi prezentat public pe data de 23 august, fiind propuse modificari de fond, si nu de forma.

Ministru Justitiei: Proiectul de modificare a Legilor justitiei, prezentat pe 23 august. Sunt propuse schimbari de fond si nu de forma! (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat miercuri ca proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei, va fi prezentat public, pe data de 23 august 2017. Anuntul a fost facut de ministru.

Tudorel Toader: Proiectul de modificare a legilor Justitiei va fi anuntat pe 23 august. Sunt schimbari de fond, nu de forma

Propunerea de modificarea Legilor Justitiei va fi facuta publica pe 23 august anul acesta, a anuntat miercuri dimineata, pe pagina sa de Facebook, ministrul Tudorel Toader, adaugand ca sunt modificari de fond, nu de forma.

TVR: Proiectul de lege privind vaccinarea prevede amenzi de pana la 10 mii de lei pentru parintii care refuza sa isi imunizeze copiii

Parintii care refuza sa isi vaccineze copiii dupa ce vor fi informati in legatura cu riscurile ar urma sa primeasca avertismente si apoi amenzi care pot ajunge la 10 mii de lei, prevede forma finala a proiectului legii vaccinarii, obtinuta de TVR. Vaccinurile care ii protejeaza pe copii impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, poliomielitei, rujeolei, rubeolei, oreionului sau hepatitei B urmeaza sa devina obligatorii la intrarea in colectivitate.

Dragnea ii cere lui Tudorel Toader sa finalizeze pachetul de legi privind Justitia, pana la finalul lunii. Ministrul Justitiei: Proiectul va fi prezentat public in 23 august

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragea, a afirmat, marti, intr-o emisiune de pe postul Antena 3, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, tebuie sa vina cu pachetul legilor din Justitie pana la sfarsitul lunii august.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )