Libnet.ro
UNICEF

10:30

Proiectul legii bugetului pe 2018 - adoptat pe articole in plenul Parlamentului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul legii bugetului pe 2018 - adoptat pe articole in plenul Parlamentului

ACTUALIZARE 17:35 Proiectul legii bugetului de stat pe anul 2018 a fost astazi adoptat pe articole, in plenul comun al Parlamentului. *Premierul Mihai Tudose prevede o crestere economica de 5% pentru anul 2018. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul de buget pe 2018 a fost adoptat pe articole

Proiectul legii bugetului de stat pe anul 2018 a fost adoptat pe articole, luni, in plenul comun al Parlamentului. Proiectul a fost adoptat in forma de la Comisiile de buget, cu un singur amendament.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Pana in septembrie anul viitor trebuie sa avem proiectul Legii Educatiei Nationale

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a spus ca pana anul viitor vom avea in Parlament proietul Legii Educatiei Nationale. Prin programul de guvernare si prin toate declaratiile publice am.

Bugetul pe 2018, adoptat in Comisiile reunite de buget-finante

Proiectul bugetului pe anul 2018 a fost adoptat, vineri, in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament cu 17 voturi pentru si 14 impotriva, relateaza Agerpres.

Nou scandal in Parlament la discutarea legii bugetului: Opozitia protesteaza impotriva lipsei de dezbatere oferita de PSD

Saptamana a inceput cu un nou scandal in Parlament intre PSD-ALDE si opozitie. La discutiile din Birourile Permanente Reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor privindprogramul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )