Libnet.ro
UNICEF

06:45

Proiectul legii turismului: infiintarea unui sistem care va stoca datele personale ale turistilor

B1 B1,
Proiectul legii turismului: infiintarea unui sistem care va stoca datele personale ale turistilor

Proiectul Legii turismului, lansat in dezbatere publica, prevede, printre altele, infiintarea Sistemului Informatic de Evidenta a Activitatii de Turism din Romania SIEATR), care va fi asigurat de STS. continuă pe B1

Tudose: Ministrul Muncii a finalizat proiectul legii pensiilor si urmeaza dezbaterea in Guvern. Noul sistem de pensii trebuie facut excelent

Premierul Mihai Tudose a anuntat, joi seara, ca proiectul legii pensiilor a fost finalizat de catre ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, iar in urmatoarele saptamani va fi in dezbatere in Guvern.

Ministrul Muncii a finalizat proiectul legii pensiilor si urmeaza dezbaterea in Guvern

Proiectul legii pensiilor a fost finalizat de catre ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, iar in urmatoarele saptamani va fi in dezbatere in Guvern, a anuntat premierul Mihai Tudose.

Misiune dificila pentru salvamontisti! in cautarea unui disparut care era acasa

Salvamontistii si jandarmii montani din Prahova si Dambovita au cautat, sambata seara, timp de aproximativ doua ore, un adolescent care s-ar fi ratacit in zona Padina din Masivul Bucegi,.

Zeci de morti, dupa scufundarea unui feribot care transporta 129 de pasageri. Tragedia a avut loc in Brazilia

Un feribot care transporta 129 de pasageri s-a scufundat joi in statul brazilian Bahia, cel putin 22 de persoane pierzandu-si vietile, relateaza presa braziliana, citata de site-ul agentiei.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )