Libnet.ro
UNICEF

21:15

Proiectul Pactul Pentru Munca - tot mai aproape de concretizare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul Pactul Pentru Munca - tot mai aproape de concretizare

Proiectul Pactul Pentru Munca PPM) este tot mai aproape de concretizare. Dupa o serie de dezbateri care au avut loc in ultimii doi ani, in urmatoarea perioada vor avea loc intalniri cu reprezentantii tuturor partidelor politice pentru a discuta pe larg masurile propuse de mediul de afaceri, cel academic, patronate si sindicate, in vederea crearii unei piete a muncii functionale, adaptata la realitatea economica actuala, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

CONAF, DESPRE PROIECTUL PACTUL PENTRU MUNCA: Vor avea loc intalniri cu reprezentantii tuturor partidelor politice pentru a discuta pe larg masurile propuse

Proiectul Pactul Pentru Munca PPM) este tot mai aproape de concretizare. Dupa o serie de dezbateri care au avut loc in ultimii doi ani, in urmatoarea perioada vor avea loc intalniri cu reprezentantii tuturor partidelor politice pentru a discuta pe larg masurile propuse de mediul de afaceri, cel academic, patronate si sindicate, in vederea crearii unei piete a muncii functionale, adaptata la realitatea economica actuala, conform unui comunicat trimis redactiei.

Anunturi de Bucuresti: Locuri de munca tot mai putine, o piata imobiliara blocata

Mercurialul vietii in Capitala, oferit lunar de Anuntul Telefonic - ce s-a vandut, cumparat, inchiriat, angajat, cautat in octombrie 2020. Un fenomen interesant - numarul anunturilor de vanzari a scazut fata de 2019, insa numarul anunturilor de inchiriere a explodat. Ca urmare, si chiriile continua sa scada, atat comparativ cu luna precedenta, cat si cu valorile din octombrie 2019. Cresterea pretului caselor incepe sa reduca din viteza, doar 4% fata de anul trecut, cu usoare scaderi pe segmentul de lux, care parea de neatins de criza.

Monica Anisie: Vin tot mai multe semnale de la elevi si parinti ca orele online nu se desfasoara (VIDEO)

Luni, ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut apel la inspectorii scolari sa intensifice monitorizarea lectiilor online, pentru ca la Ministerul Educatiei vin tot mai dese semnale de la elevi si.

VIDEO Anisie: Vin tot mai multe semnale de la elevi si parinti ca orele online nu se desfasoara Aproximativ un milion de copii invata online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut luni apel la inspectorii scolari sa intensifice monitorizarea lectiilor online, pentru ca la Ministerul Educatiei vin tot mai dese semnale de la elevi si parinti ca orele in sistem online nu se desfasoara. Potrivit acesteia, aproximativ un milion de copii invata online.

Contrapartea Centrala, cu un pas mai aproape de autorizare

Adrian Tanase, BVB: Data de 1 octombrie poate fi considerata inceputul implementarii CCP-ului in Romania, exclusiv prin prisma initierii colaborarii cu CC and G, avand drept obiectiv final intocmirea dosarului de autorizare * Rodica Popa, CCP. RO: Suntem in stadiul de analiza si clarificare a conditiilor aplicabile produselor bursiere si tranzactiilor aferente ce vor face obiectul proceselor de compensare si decontare * Victor Ionescu, OPCOM: Initierea colaborarii CCP. RO cu CC and G trebuie sa fie pusa inca de la inceput sub semnul dezvoltarii serviciilor de compensare a tranzactiilor cu energie Proiectul Contrapartii Centrale CCP), entitate in absenta careia nu poate sa functioneze o piata prin care sa se tranzactioneze instrumente financiare derivate, a intrat intr-o noua faza la inceputul acestei luni, odata cu initierea colaborarii dintre CCP. RO Bucharest si Cassa di Compensazione e Garanzia SpA CC and G), parteneriat ce a fost semnat la finele lunii iulie.

VIDEO Germania a dat unda verde pentru construirea celui mai lung tunel scufundat din lume, Fehmarn Belt

Dupa ani de proceduri judiciare, justitia germana a dat unda verde marti constructiei celui mai lung tunel feroviar si rutier scufundat din lume, Fehmarn Belt, care va lega Danemarca de Germania, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )