Libnet.ro
UNICEF

22:00

CONAF, DESPRE PROIECTUL PACTUL PENTRU MUNCA: Vor avea loc intalniri cu reprezentantii tuturor partidelor politice pentru a discuta pe larg masurile propuse

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CONAF, DESPRE PROIECTUL PACTUL PENTRU MUNCA: Vor avea loc intalniri cu reprezentantii tuturor partidelor politice pentru a discuta pe larg masurile propuse

Proiectul Pactul Pentru Munca PPM) este tot mai aproape de concretizare. Dupa o serie de dezbateri care au avut loc in ultimii doi ani, in urmatoarea perioada vor avea loc intalniri cu reprezentantii tuturor partidelor politice pentru a discuta pe larg masurile propuse de mediul de afaceri, cel academic, patronate si sindicate, in vederea crearii unei piete a muncii functionale, adaptata la realitatea economica actuala, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul Pactul Pentru Munca - tot mai aproape de concretizare

Proiectul Pactul Pentru Munca PPM) este tot mai aproape de concretizare. Dupa o serie de dezbateri care au avut loc in ultimii doi ani, in urmatoarea perioada vor avea loc intalniri cu reprezentantii tuturor partidelor politice pentru a discuta pe larg masurile propuse de mediul de afaceri, cel academic, patronate si sindicate, in vederea crearii unei piete a muncii functionale, adaptata la realitatea economica actuala, conform unui comunicat trimis redactiei.

Pensii 2020. Ce romani vor avea pensiile taiate. Totul se intampla de azi

Vesti noi pentru beneficiarii de pensii! O anumita categorie de romani vor avea pensiile taiate. Vestea si mai proasta este ca totul se intampla chiar de azi. Iata anuntul autoritatilor si categoria care va avea parte de o scadere. Pensii 2020. O categorie de romani va avea pensia taiata Unii din romani ar putea sa .

Horoscop noiembrie 2020. Care sunt zodiile care vor avea mare noroc in aceasta luna

Astrologii au realizat horoscopul pentru noiembrie 2020 si au aflat care sunt zodiile cu mare noroc in luna lui Brumar. Afla si tu ce te asteapta in urmatoarea perioada din punct de vedere astrologic. Horoscop noiembrie 2020. BERBEC Brumar vine cu mari schimbari in ceea ce ii priveste pe nativii in Berbec. Din fericire, cele .

Alegeri SUA: Ce este Rust Belt si de ce statele din aceasta zona vor avea un rol decisiv la alegeri

Rust Belt reprezinta ceea ce a fost inima industriala a SUA pana in 1980 cand a intrat in declin. Presedintele Trump a resuscitat asteptarile aici in 2016, deoarece a promis sa revitalizeze regiunea in dificultate si sa creeze locuri de munca si prosperitate. Patru ani mai tarziu, aceste promisiuni sunt pe buletinul de vot pentru multi din regiune, iar sondajele ar trebui sa-l ingrijoreze pe presedintele american, scrie Thomas O Falk, pe insideover. com. Economia SUA sub Donald Trump, cateva cifre cheieTrei scenarii ale alegerilor din SUA ar putea conduce la o disputa indelungata si periculoasaPatru ani cu Donald Trump la Casa Alba: Cum arata bilantul presedintelui american.

DEPUTATUL USR STELIAN ION, DESPRE ALEGERILE DIN REPUBLICA MOLDOVA: Basarabenii vor avea de ales fara nuante intre trecutul sovietic si viitorul european

Deputatul USR Stelian Ion sustine ca rezultatul primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, unde Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi, ne da mari sperante pentru o schimbare radicala a directiei Moldovei.

Casa de Pensii se schimba total. Anuntul ministrului Violeta Alexandru despre banii pe care ii vor primi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca 24 de case judetene vor primi 1,2 milioane de lei, pentru amenajarea spatiilor arhivelor si pentru servicii de arhivare, iar pentru alte sapte solicitarile sunt in curs de aprobare. Casa de Pensii se schimba total. Anuntul ministrului Violeta Alexandru Punem la punct si arhivele caselor de pensii.

Primaria Timisoara a facut un portal cu date despre epidemia Covid, pentru timisoreni

Primaria Timisoara, condusa de Dominic Fritz, a facut un portal cu date despre epidemia Covid si cu informatii esentiale pentru timisoreni, cum ar fi ce trebuie sa faca daca au simptome ale bolii sau daca au intrat in contact cu cineva infectat cu virusul. Site-ul include si o sectiune in care oamenii pot anunta cu ce pot fi de ajutor, potrivit g4media.

Monica Anisie, despre fondurile europene pentru tablete: S-au epuizat in trei zile. Vom gasi solutii in vederea suplimentarii bugetului

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntatca fondurile europene pentru achizitionarea de laptopuri, tablete si table inteligente pentru scoli au fost epuizate in mai putin de trei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )