Libnet.ro
UNICEF

23:00

Proiectul pilot Alba Iulia Smart City a obtinut locul I la o competitie organizata de Ministerul Dezvoltarii

Adevărul Adevărul,
Proiectul pilot Alba Iulia Smart City a obtinut locul I la o competitie organizata de Ministerul Dezvoltarii

Proiectul pilot Alba Iulia Smart City a obtinut locul I la competitia Reteaua campionilor in domeniul integritatii organizata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila vine la Alba Iulia pentru a participa la conferinta de alegeri a PSD Alba

Premierul Viorica Dancila, insotita de cativa ministri, va fi prezenta, sambata, la Alba Iulia la conferinta judeteana a PSD Alba.

S-a semnat contractul de finantare, de peste 2 milioane de euro, pentru noua policlinica din Alba Iulia. Lucrarile vor afecta activitatea blocului operator

Dupa circa 15 ani de exil, pana la jumatatea anului 2022, Policlinica din Alba Iulia va reveni in sediul construit initial in anul 1973, ca urmare a contractarii proiectului prin care Consiliul Judetean Alba va utiliza peste 10 milioane lei pentru modernizarea si extinderea cladirii din incinta Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia.

Ancheta la Politia Locala Alba Iulia dupa ce un pistol s-a descarcat accidental in sediul institutiei

O ancheta a fost demerata la Politia Locala Alba Iulia dupa ce pistolul unui politist s-a descarcat accidental. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Hotii care au furat un cos plin cu cascaval din Kaufland Alba Iulia, condamnati la inchisoare. Ce lovituri au dat in alte hipermarketuri

Patru persoane acuzate de savarsirea mai multor furturi din supermarketuri, din Alba Iulia, fapte prin care s-a cauzat un prejudiciu total de peste 6. 000 de lei, au fost condamnate la inchisoare.

Universitatea din Alba Iulia renunta la specializarea Arheologie, cea mai veche din istoria institutiei de invatamant

Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a renuntat definitiv la trei specializari din cadrul Facultatii de Istorie si Filologie.

CORESPONDENTA DE LA MADRID Accesibilitatea universala, tinta conceptului smart-city

Smart Human City reprezinta cel mai nou concept lansat pe piata de grupul social spaniol ONCE si care urmareste realizarea unui grad de accesibilitate pentru toti cetatenii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )