Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila vine la Alba Iulia pentru a participa la conferinta de alegeri a PSD Alba

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila vine la Alba Iulia pentru a participa la conferinta de alegeri a PSD Alba

Premierul Viorica Dancila, insotita de cativa ministri, va fi prezenta, sambata, la Alba Iulia la conferinta judeteana a PSD Alba. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Las portofoliul de comisar european pentru ca sunt convinsa ca il voi castiga pe cel de presedinte al Romaniei

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a infirmat intr-o conferinta de presa la Resita zvonurile cum ca urmeaza sa-si pregateasca portofoliul pentru pozitia de comisar european, subliniind cava.

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Viorica Dancila, o alta gafa la colectie. Ce a spus premierul, la depunerea candidaturii pentru prezidentiale

Exprimarea i-a jucat din nou feste, dar poate verva de astazi, depunerea candidaturii, a impins-o la o alta gafa. Dupa orice om ii e teama, acum, cercul se strange. Viorica Dancila, o alta gafa la colectie Viorica Dancila a depus joi semnaturile pentru intrarea oficiala in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Actual .

VIORICA DANCILA: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat vineri ca o sustine in continuare pe Rovana Plumb pentru ocuparea functiei de comisar european si a infirmat informatiile potrivit carora isi pregateste pentru sine ocuparea unui astfel de portofoliu in cadrul Comisiei Europene, subliniind ca este candidat la alegerile prezidentiale din tara noasra.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a sustinut-o pe Laura Codruta Kovesi. Daca se adeveresc acuzatiile, Romania va avea de suferit!

Viorica Dancila a explicat de ce a ales sa nu o sustina pe Laura Codruta Kovesi la numirea in functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul Romaniei a precizat ca imaginea tarii va avea de suferit in cazul in care se adeveresc acuzatiile din dosarul deschis pe numele fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Viorica Dancila nu mai e asa de sigura pe votul Luminitei Odobescu impotriva lui Kovesi: Nu am apucat sa verific, a fost o zi incarcata Daca s-ar adeveri vreo acuzatie la adresa fostei sefe a DNA, ar fi o lovitura pentru Romania

Viorica Dancila spune ca informatia ca reprezentantul Romaniei in COREPER, Luminita Odobescu, ar fi votat pentru Kovesi in ciuda mandatului dat de Guvern este inca neverificata, premierul sustinand ca a avut un program incarcat astazi si ca nu ar fi reusit sa afle cum a votat, de fapt, Odobescu. Anterior, Dancila declarase ca Luminita Odobescu a votat asa cum a spus cu o zi inainte, adica impotriva. De asemenea, premierul a sustinut ca daca s-ar adeveri vreo acuzatie si vreun dosar vizand-o pe fosta sefa a DNA, ar fi o lovitura pentru Romania.

Viorica Dancila, HUIDUITA si APLAUDATA la BEC, acolo unde isi depune semnaturile pentru a candida la prezidentiale (VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila, a ajuns, joi, la Biroul Electoral Central BEC) pentru a-si depune semnaturile stranse pentru a putea candida la alegerile prezidentiale. Dancila a fost astepata atat de susti.

VIORICA DANCILA: Iohannis reinterpreteaza dupa bunul plac o decizie a CCR care este obligatorie

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, obisnuit sa incalce Constitutia, presedintele Klaus Iohannis a trecut la urmatorul nivel: reinterpreteaza dupa bunul plac, in cheie electorala, o decizie a CCR care este obligatorie pentru toata lumea.

VIORICA DANCILA: Nu cred ca motiunea va trece

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca motiunea de cenzura pe care opozitia o pregateste la adresa Guvernului nu va trece si crede ca in Parlament sunt oameni pentru care este mai important ceea ce se intampla cu tara decat interesul politic.

VIORICA DANCILA: Vom merge in Parlament atunci cand vom considera ca este momentul oportun

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, dupa Comitetul Executiv National al PSD, ca s-a stabilit ca Guvernul va merge in Parlament pentru remaniere, insa nu s-a decis cand se va intampla acest lucru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )