Libnet.ro
UNICEF

23:15

Proiectul prin care Apple vrea sa faca din internet un loc cu adevarat privat

Playtech Playtech,
Proiectul prin care Apple vrea sa faca din internet un loc cu adevarat privat

Pentru mai mult de trei decenii, cea mai importanta baza a Internetului a pus in pericol confidentialitatea si securitatea celor cateva miliarde de oameni care il folosesc in fiecare. continuă pe Playtech

Ce se intampla cu bogatii Italiei. Ce au inceput sa faca, din cauza lipsei banilor

Italia a fost si este una din cele mai lovite state europene de actuala criza epidemiologica. Economia statului italian este, de asemenea, intr-o criza. Acest lucru se reflecta si la nivelul capitalei financiare a Italiei, Milano, unde locuiesc cei mai bogati italieni. Bogatii din Milano apeleaza la banci de alimente si case de amanet in .

Dan Negru, acuzat de rasism pe nedrept. Cea mai stupida situatie prin care a trecut vedeta Antena 1

Este unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune, insa de-a lungul carierei sale a avut parte si de momente mai putin placute. Dan Negru a povestit cum a fost acuzat de rasism pe nedrept. Asta-i, clar, cea mai stupida situatie prin care a trecut vreodata vedeta de la Antena 1. Cum a fost Dan .

Igor Dodon a sfidat si Curtea Constitutionala si a promulgat legea prin care serviciul secret al Republicii Moldova a fost scos de sub controlul presedintelui

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, a promulgat marti legea prin care presedintele ales Maia Sandu a ramas fara Serviciul de Informatii si Securitate, trecut din subordinea sefului in statului in cea a Parlamentului, scrie Jurnal. md. Demersul lui Dodon vine la o zi dupa ce Curtea Constitutionala a suspendat actul normativ.

George Simion, film interzis minorilor. Clipul prin care liderul AUR a devenit cunoscut

George Simion a intrat in atentia presei, dupa rezultatul de la scrutinul parlamentarelor de duminica 6 decembrie. Cotata cu zero sanse, coalitia AUR, condusa de George Simion si Claudiu Tarziu a reusit sa aiba peste 8%. Noua formatiune politica joaca acum un rol important in viitoarele aliante sau majoritati parlamentare. George Simion, neconvetional si socant .

Chisinau: Curtea Constitutionala a suspendat legea prin care serviciul secret a fost scos de sub controlul presedintelui

Legea prin care Serviciul de Informatii si Securitate a fost scos din coordonarea Presedintelui Republicii Moldova a fost suspendata de catre Curtea Constitutionala, dupa ce deputatul PAS Sergiu Litvinenco a sesizat Curtea, solicitand suspendarea actiunii legii pana la examinarea in fond a sesizarii, potrivit jurnal. md.

Trump a semnat un decret prin care se acorda prioritate livrarilor de vaccinuri in SUA

Presedintele SUA Donald Trump a semnat marti un decret care, potrivit lui, va acorda prioritate livrarilor de vaccinuri in SUA inainte de export, subliniind faptul ca tara ar putea ramane fara doze dupa faza initiala de vaccinare, relateaza relateaza AFP.

Donald Trump a semnat un decret prin care se acorda prioritate livrarilor de vaccinuri in SUA

Presedintele SUA Donald Trump a semnat astazi un decret care, potrivit lui, va acorda prioritate livrarilor de vaccinuri in SUA inainte de export, subliniind faptul ca tara ar putea ramane fara doze dupa faza initiala de vaccinare.

Cantaretul din Romania care a fost jefuit in mijlocul strazii. Momente tulburatoare prin care a trecut

Un celebru cantaret din Romania a trecut prin momente tulburatoare. Acesta a fost jefuit in mijlocul strazii. Vedeta a ramas socata cand si-a vazut masina fara roti! Un cantaret din Romania, jefuit in plina strada Din ce in ce mai multe persoane se plang despre faptul ca nu isi mai pot lasa masina in siguranta .

Chef Hadad a izbucnit in plans in direct la Pro TV. Momentul care te va emotiona din prima secunda

Momente incredibile in emisiunea lui Maruta. Chef Joseph Hadad a izbucnit in plans in direct la Pro TV. Momentul acesta te va emotiona din prima secunda. Sigur nu l-ai mai vazut asa pe celebrul bucatar. Chef Hadad s-a lasat prada emotiilor, in direct Despre Joseph Hadad stie toata lumea ca este unul dintre cei mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )