Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cantaretul din Romania care a fost jefuit in mijlocul strazii. Momente tulburatoare prin care a trecut

Playtech Playtech,
Cantaretul din Romania care a fost jefuit in mijlocul strazii. Momente tulburatoare prin care a trecut

Un celebru cantaret din Romania a trecut prin momente tulburatoare. Acesta a fost jefuit in mijlocul strazii. Vedeta a ramas socata cand si-a vazut masina fara roti! Un cantaret din Romania, jefuit in plina strada Din ce in ce mai multe persoane se plang despre faptul ca nu isi mai pot lasa masina in siguranta . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Cantareata din Romania care a ramas fara bani in pandemie. Traia in lux si a ajuns in saracie

Despre celebra solista Carmen Serban 49 de ani) s-a zvonit ca ar fi ajuns la dimensiuni de fotomodel in urma unei operatii de micsorare a stomacului. intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru impact. ro, cantareata de top face dezvaluiri surprinzatoare, privind numarul operatiilor estetice. in plus, ne-a marturisit ca, acum trei ani, cand marea ei iubire .

Vedeta din Romania care a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Ieri a prezentat ultima emisiune

Gata, e oficial, a prezentat ultima sa emisiune! Aceasta este vedeta din Romania care a parasit celebrul post TV chiar dupa alegerile parlamentare. Cine a plecat de la Realitatea Plus Dupa zece ani, o vedeta din Romania a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Este vorba despre Claudiu Popa care a prezentat ultima emisiune, .

Romeo Cozma, primul doctor in jazz din Romania: Oschanitzkya fost un reperpentru mine. incama fascineaza

Romeo Cozma, primul doctor in jazz din Romania, a invatat singur tainele acestui gen muzical, transformandu-i in profesori pe celebrii Richard Oschanitzky, Johnny Raducanu, Miles Davis si John Coltrane, despre care marturiseste ca l-au influentat decisiv si l-au ajutat sa evolueze.

Este oficial. Carantina prelungita intr-un mare oras din Romania. Decizia a fost luata imediat dupa inchiderea urnelor de votare

Tensiune mare pentru municipiul Sibiu, dupa ce ieri a fost solicitata prelungirea carantinei in acest oras pentru inca o saptamana. in ciuda regulilor stricte impuse de autoritati, incidenta cazurilor de COVID-19 este una mare, de 7,43 la mia de locuitori. in aceeasi situatie se afla inca sase localitati, care asteapta sa afle daca vor mai .

Unul dintre avioanele care ar trebui sa-l protejeze pe Putin in caz de razboi nuclear a fost jefuit. Cu ce au plecat hotii

Avionul de tip Iliusin-80 dotat cu un post aerian de comanda a fost jefuit in timp ce era la sol pentru lucrari de intretinere, transmite The Moscow Times.

Vacanta de iarna 2020-2021. Cand intra elevii din Romania in vacanta de Craciun

Anul scolar 2020-2021 este unul atipic, datorita situatiei in care se afla Romania in acest moment. Cu toate astea, orele de curs s-au tinut in online, cu toate criticile venite din partea societatii civile. Vacanta de iarna, asa cum a fost stabilita de Ministerul Educatiei, este pe cale sa inceapa. Elevii vor avea parte de .

Numarul pacientilor internati la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, a scazut la jumatate in timpul pandemiei

Internarile la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania, au scazut la jumatate comparativ cu anul trecut - 27. 838 de pacienti, in scadere cu aproximativ 50% fata de anul 2019, cand numarul celor internati in regim continuu a fost de 50. 647 - anunta reprezentantii unitatii medicale. in ceea ce priveste spitalizarile de zi, numarul acestora s-a ridicat la 51. 430 de pacienti, comparativ cu anul anterior, cand s-au inregistrat 81. 981 de pacienti.

Anuntul diminetii pentru elevii din Romania. E oficial, cat vor mai face cursuri online

Guvernul a decis, luni, ca scolile si gradinitele sa functioneze online inca doua saptamani, pana in 23 decembrie. Dupa aceasta data, elevii din Romania intra in vacanta de iarna, asa ca institutiile raman inchise pana cel putin la 11 ianuarie. DOCUMENT: Cursurile online continua. Scolile si gradinitele raman inchise Potrivit hotararii adoptate luni seara de .

Dana Rogoz a plecat din Romania doar cu fiica ei: Vlad a plans in hohote la despartire

Dana Rogoz a plecat din Romania doar cu fiica ei, iar fiul ei, Vlad, a ramas acasa plangand in hohote la despartire. Dana Rogoz si-a anuntat fanii pe reteaua de socializare ca va fi plecata din tara o perioada, alaturi de fetita ei, Lia. De ce a recurs la asta actrita, vedeti in randurile de .

Viktor Orban a transmis felicitari UDMR pentru rezultatele obtinute la alegerile parlamentare din Romania

Prim-ministrul ungar Viktor Orban a felicitat Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania UDMR) pentru rezultatele obtinute la alegerile parlamentare desfasurate duminica, aratand ca reprezentarea maghiarilor a ramas puternica in legislativul Romaniei, transmite MTI, citandu-l pe seful biroului de presa al sefului guvernului de la Budapesta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )