Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiectul privind Rosia Montana a fost votat azi in Guvern. Statul a obtinut cresterea participatiei la 25% si o redeventa de 6%

Adevărul Adevărul,
Proiectul privind Rosia Montana a fost votat azi in Guvern. Statul a obtinut cresterea participatiei la 25% si o redeventa de 6%

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost votat astazi dupa ce a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de marti, scrie Mediafax, care citeaza surse guvernamentale. continuă pe Adevărul

Proiectul privind Rosia Montana, discutat azi in Guvern. Statul a obtinut cresterea participatiei la 25% si o redeventa de 6%

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de marti, scrie Mediafax, care citeaza surse guvernamentale. Exploatarea va aduce la bugete 2,3 miliarde de dolari, dupa ce statul a obtinut o crestere a participatiei la 25% iar redeventa va fi de 6%.

Guvernul va discuta marti proiectul de lege privind exploatarea minereurilor de la Rosia Montana

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de marti, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale.

Guvernul a adoptat proiectul de lege referitor la Rosia Montana

Proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana a fost adoptat marti in sedinta de guvern, el urmand sa fie transmis Parlamentului, a informat Executivul.

Exploatarea minereurilor din Rosia Montana, discutata in sedinta de Guvern

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de astazi, conform surselor de presa.

Legea care permite exploatarea la Rosia Montana, aprobata de Guvern. Decizia finala apartine Parlamentului

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost aprobat in sedinta de marti a Guvernului si urmeaza sa fie transmis Parlamentului spre adoptare, au anuntat sur.

Guvernul a aprobat legea care permite exploatarea la Rosia Montana si o trimite Parlamentului.

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost aprobat in sedinta de marti a Guvernului si va fi transmis Parlamentului spre adoptare, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale. Surse au declarat anterior ca documentul a fost introdus pe agenda sedintei de guvern, neanuntata public. In urma cu peste o luna, premierul Victor Ponta anunta ca negocierile pentru investitia Rosia Montana vor fi finalizate pana la inceputul sesiunii .

Video de la protestul Salvati Rosia Montana!- noi nu bem aur ci apa curata

Desi cu intarziere fata de eveniment, postez mai jos un material video de la protestul Salvati Rosia Montana. El exista dar presa evita din considerente financiare sa abordeze subiectul. Oamenii exista, sunt in strada, chiar daca nu ii vedeti la Televizor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )