Libnet.ro
UNICEF

19:15

Promisiunea celui mai mare festival de comedie din Romania: filme rar accesibile, teatru, cele mai noi productii romanesti si mult umor

Adevărul Adevărul,
Promisiunea celui mai mare festival de comedie din Romania: filme rar accesibile, teatru, cele mai noi productii romanesti si mult umor

O noua editie a celui mai mare eveniment dedicat filmului de comedie din Romania, Festivalului International de Comedie Comedy Cluj, ii invita pe cinefili in inima Ardealului sa vizioneze comedii din tari despre a caror cinematografie se stie prea putine precum Coreea de Nord, Panama, Chile si Noua Zeelanda. continuă pe Adevărul

Salonul Floarea de Colt din Bacau a lansat cel mai mare Beauty Palace din Romania

In urma cu putin timp a fost lansat in Bacau cel mai mare spatiu dedicate frumusetii de top. Beauty Palace by Floarea de Colt si-a deschis portile alaturi de partenerul Top Line si de vedete precum Anca Turcasiu, Giulia sau Ilinca Obadescu.

Primul festival de Yoga din Romania va avea loc intre 19 si 20 noiembrie in Bucuresti

Primul festival dedicat practicii Yoga in Romania se va desfasura intre 19 si 20 noiembrie, la hotelul Ramada din Bucuresti, unde vor fi sustinute clase de yoga atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, pilates si workshop-uri de terapie prin ras si body-art.

OMV Petrom transfera 19 zacaminte de petrol din Romania si 200 de salariati catre Mazarine Energy

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, a ajuns la un acord cu Mazarine Energy, o companie petroliera cu sediul in Olanda si active in Tunisia, pentru transferul a 19 zacaminte petroliere onshore din Romania, a trei instalatii pentru reparatii capitale si a circa 200 de angajati, potrivit unui comunicat al Petrom remis redactiei.

Situatie alarmanta in Venezuela: Rata mortalitatii infantile a ajuns sa fie mai mare decat cea din Siria

Rata mortalitatii nou-nascutilor a crescut alarmat, in ultimele luni, in Venezuela, tara care se confrunta cu o grava criza economica, informeaza latribune. fr. Lipsa produselor de stricta.

S-a platit cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, echivalenta cu suma de 35.000 de euro pe luna

Un tata, om de afaceri din municipiul Sibiu, a incasat miercuri cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, echivalentul in lei a 35. 000 de euro.

Cu ancheta ANAF in desfasurare, statul a platit cea mare mare indemnizatie pentru cresterea copilului din Romania

Chiar daca ANAF a inceput o ancheta cu privire la cea mai mare indemnizatie din Romania pentru cresterea copilului in valoare de 35. 000 de euro pe luna, aceasta a fost platita.

Statul a platit cea mare mare indemnizatie pentru cresterea copilului din Romania: 35.000 de euro/luna

Chiar daca ANAF a inceput o ancheta cu privire la cea mai mare indemnizatie din Romania pentru cresterea copilului in valoare de 35. 000 de euro pe luna, aceasta a fost platita.

MECRMA organizeaza TIMM 2016, cel mai mare eveniment din Romania dedicat IMM-urilor

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri organizeaza Targul intreprinderilor Mici si Mijlocii-TIMM 2016, cel mai mare eveniment din Romania dedicat IMM-urilor, la care vor participa cel putin 450 de companii, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Orasul cu cea mai mare intindere din tara, unde marele scriitor Ion Creanga a luat raie de la caprele Irinucai

Orasul Brosteni, din judetul Suceava, este situat in zona montana si, chiar daca este greu de crezut, este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, intinzandu-se pe aproape 600 de kilometri patrati. Localitatea este pomenita si de Ion Creanga in Amintiri din copilarie, cand Nica ia raie de la caprele Irinucai.

OMV Petrom transfera 19 zacaminte de petrol din Romania catre compania Mazarine Energy

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, a ajuns la un acord cu Mazarine Energy, o companie petroliera cu sediul in Olanda si active in Tunisia, pentru transferul a 19 zacaminte petroliere onshore din Romania, a trei instalatii pentru reparatii capitale si a circa 200 de angajati, a anuntat, luni, grupul Petrom.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )