Libnet.ro
UNICEF

08:45

MECRMA organizeaza TIMM 2016, cel mai mare eveniment din Romania dedicat IMM-urilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MECRMA organizeaza TIMM 2016, cel mai mare eveniment din Romania dedicat IMM-urilor

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri organizeaza Targul intreprinderilor Mici si Mijlocii-TIMM 2016, cel mai mare eveniment din Romania dedicat IMM-urilor, la care vor participa cel putin 450 de companii, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Salonul Floarea de Colt din Bacau a lansat cel mai mare Beauty Palace din Romania

In urma cu putin timp a fost lansat in Bacau cel mai mare spatiu dedicate frumusetii de top. Beauty Palace by Floarea de Colt si-a deschis portile alaturi de partenerul Top Line si de vedete precum Anca Turcasiu, Giulia sau Ilinca Obadescu.

Care este cel mai MARE plan al primarului general Gabriela Firea

Gabriela Firea a precizat ca daca va reusi sa-si duca la bun final obiectivele pe care si le-a propus in acest mandat de primar, peste patru ani, la noi alegeri, va candida din nou. Daca imi.

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan va fi dotat cu RMN. Contractul in valoare de 7,3 milioane lei pentru achizitionarea aparaturii a fost semnat

Spitalul din Calarasi incepe sa iasa din criza, iar pacientii vor beneficia de servicii medicale de calitate, nemaifiind nevoie ca acestia sa fie trimisi la Bucuresti pentru investigatii compleze. Un aparat RMN va ajunge pe malul Borcei, procedura de achizitie fiind in derulare.

Tendintele auto 2016 2017 si peste 200 de modele expuse va asteapta la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2016!

Intre 20 30 Octombrie, Salonul Auto Bucuresti si Accesorii, cel mai mare eveniment auto al anului, aflat la editia a XIV-a internationala isi deschide portile la Romero Baneasa! Va.

Cel mai nou laptop de gaming Origin PC e foarte subtire

Amatorii de gaming in deplasare au o noua alternativa mai mult decat decenta in cazul in care nu vor sa-si rupa spatele cu ghiozdanul. Poarta numele de EVO15-S si vine de la Origin PC. Timp de foarte multi ani, am asociat conceptul de notebook pentru gaming cu niste monstri masivi pe care abia ii puteati [].

Insula Sacalin este cel mai nou pamant romanesc: Guvernul a interzis accesul in zona (VIDEO)

Insula Sacalin este cel mai nou pamant romanesc. Este intinsa cat Bucurestiul, insa Guvernul a interzis accesul in zona. Insula ofera peisaje deosebite, dar, cel putin pentru mo.

Cea mai mare indemnizatie de cresterea copilului din tara a fost platita, desi ANAF nu a finalizat cercetarea veniturilor persoanei in cauza

Agentia Judeteana de Prestatii Sociale Sibiu a platit unui sibian cea mai mare indemnizatie de cresterea copilului din tara, de aproximativ 35. 000 de euro, desi reprezentantii ANAF nu au finalizat cercetarea veniturilor barbatului. Conducerea.

S-a platit cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, echivalenta cu suma de 35.000 de euro pe luna

Un tata, om de afaceri din municipiul Sibiu, a incasat miercuri cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, echivalentul in lei a 35. 000 de euro.

Orasul cu cea mai mare intindere din tara, unde marele scriitor Ion Creanga a luat raie de la caprele Irinucai

Orasul Brosteni, din judetul Suceava, este situat in zona montana si, chiar daca este greu de crezut, este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, intinzandu-se pe aproape 600 de kilometri patrati. Localitatea este pomenita si de Ion Creanga in Amintiri din copilarie, cand Nica ia raie de la caprele Irinucai.

(P) Care e cel mai bun semineu pentru mine?

Care e cel mai bun semineu pentru tine? .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )