Libnet.ro
UNICEF

10:45

Promisiunea Simonei Halep dupa finala de la Wimbledon: Ma arunc pe mine in Tamisa

Online Sport Online Sport,
Promisiunea Simonei Halep dupa finala de la Wimbledon: Ma arunc pe mine in Tamisa

Pentru a cincea oara in cariera Simona Halep va disputa o finala de Mare Slem, dar pentru prima data aceasta va fi pe iarba de la Wimbledon. continuă pe Online Sport

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon: Alteta Sa Simona, in finala cu Alt Tenis

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon. Dupa infrangerea neta in fata tinerei Anisimova in sferturile Roland Garros, spuneam ca.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea, in premiera, in finala de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3. E unul.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale: Am energie, ma simt proaspata

Simona Halep a ajuns pentru a doua oara in cariera intre cele mai bune patru jucatoare de la Wimbledon si spune ca se simte excelent pe iarba londoneza.

Serena Williams, adversa Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina.

Serena Williams, adversara Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina.

Serena Williams va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon

Serena Williams va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o, joi, fara drept de apel, 6-1, 6-2, pe Barbora Strycova 54 WTA).

Cine este Shuai Zhang, adversara Simonei Halep din sferturile de la Wimbledon

Wimbledon-ul era Grand Slam-ul cu cele mai slabe rezultate din cariera lui Shuai, sportiva care nu reusise pana in acest an sa treaca in vreun fel de turul intai de pe iarba londoneza. A facut-o insa in 2019, dupa ce a reusit sa elimine nume importante din circuitul feminin precum Caroline Garcia si Caroline Wozniacki. Acum se va duela cu Simona Halep in sferturi are 2-1 in meciurile cu jucatoarea noastra). Disputa va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

Cori Gauff, nedumerita dupa victoria Simonei Halep: Ceva s-a intamplat cu mine!

Simona Halep a pus punct aventurii londoneze a americancei Cori Gauff, care la 15 ani este considerata noua stea a tenisului mondial.

Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon. Ce ar face daca ar fi antrenorul Simonei

Ilie Nastase, singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, este sigur ca Simona Halep va iesi victorioasa din lupta. Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon Ilie Nastase a declarat, joi, intr-un interviu pentru Digisport, ca Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca .

Serena Williams, adversara Simonei Halep in finala de la Wimbledon

Serena Williams a invins-o cu scorul de 6-1, 6-2, pe sportiva ceha Barbora Strycova si s-a calificat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )