Libnet.ro
UNICEF

20:45

Promotie noua de politisti la IPJ Vrancea. Cei mai multi dintre agenti vor lucra in mediul rural

Adevărul Adevărul,
Promotie noua de politisti la IPJ Vrancea. Cei mai multi dintre agenti vor lucra in mediul rural

Cei 33 de politisti au absolvit Scolilor de Agenti de Politie Vasile Lascar de la Cimpina ;i Septimiu Mure;an de la Cluj Napoca. continuă pe Adevărul

Buget de 236.000 de lei pentru sarbatorile de iarna. Ce artist va incasa cei mai multi bani la concertul de Craciun

Autoritatile locale din Slobozia vor cheltui 236. 000 de lei pentru sarbatorile de iarna. Banii vor fi cheltuiti pentru achizitia de ghirlande luminoase, dar si pentru artistii care vor concerta la Slobozia in cadrul Serbarilor Iernii, scrie independentonline. ro.

Voucherele de vacanta pentru bugetari. Bani mai multi de la stat, dar si restrictii noi pe cealalta parte

Vesti noi despre voucherele de vacanta pentru anul viitor. Schimbarile sunt majore, banii sunt mai multi, iar restrictiile s-au indesit. Deste ce este vorba si care va fi modul de acordare ale lor? Vouchere de vacanta: bani mai mult de la stat, dar si restrictii noi Modul de acordare al voucherelor de vacanta si valoarea .

Elev mort si mai multi colegi de-ai lui raniti dupa ce un sofer a intrat cu masina in ei in mod deliberat. Nu merita asta, el nu ar fi ranit niciodata pe nimeni

Un baiat de 12 ani si-a pierdut viata dupa ce o masina a intrat in mod deliberat in mai multi elevi. Cinci persoane au fost grav ranite. Incidentul s-a petrecut luni dupa-amiaza, langa Liceul.

Mai multi romani care se intorceau acasa, talhariti cu cutitul la gat intr-o benzinarie din Ungaria

Mai multi romani care se intorceau acasa cu un autocar, din Franta, au fost talhariti cu cutitul la gat intr-o benzinarie din Ungaria. Totul s-a intamplat in urma cu cateva zile, atunci cand.

Fratele lui Cornel Gales este iubitul unei cunoscute vedete din trustul PRO TV. Cei doi nu isi mai vorbeau de mai multi ani

Cornel Gales a murit duminica, pe data de 1 decembrie, in urma unui accident rutier, care s-a petrecut in Spania. Impactul de masina a fost confirmat in mod oficial de catre autoritati, iar fostul impresar se afla de aproximativ doi ani departe de Romania, pentru ca se stabilise in respectiva tara, in care si-a gasit .

Mai multi copii care ieseau de la o scoala din Siria, bombardati de fortele turce. Bilantul mortilor si al ranitilor

Cel putin noua persoane, printre care si opt copii, au murit in urma unor bombardamente ale fortelor turce si ale factiunilor siriene sustinute de acestea in nord-vestul Siriei, transmite Agerpres, care.

Utile: S-a descoperit cauza pentru care tot mai multi romani se imbolnavesc de cancer; Doua semne timpurii ale cancerului de colon, adesea ignorate

Evolutia bolilor autoimune a avut loc odata cu evolutia umana, iar acest lucru inca se intampla. Mutatiile genetice care ne permit sa luptam cu infectiile creeaza. Varicele se trateaza cel mai bine iarna. Amanarea inseamna doar complicatii si riscuri. Varicele sunt dilatatii patologice si permanente ale venelor ce apartin sistemului.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

De ce tot mai multi doctori au trecut pe TikTok si cum ii ajuta asta pe tineri

TikTok a devenit o aplicatie extrem de populara in randul tinerilor. Dar se pare ca si medicii considera ca se pot folosi de reteaua de socializare. Si au ajuns sa o foloseasca tot mai.

Top 5 cei mai buni parinti din horoscop. Cea mai iubitoare mama este femeia din zodia Balanta

Unele zodii au printre caracteristici si un spirit parental puternic dezvoltat, astfel ca indeplinesc cu succes rolul de parinte. Printre ele se regasesc cinci nativi, desemnati de astre ca fiind excelenti in materie de rabdare, tact si sentimente de iubire maternale, respectiv paternale. Cea mai buna mama este negresit femeia nascuta in zodia Balanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )