Libnet.ro
UNICEF

05:45

Propaganda la limita legii pentru Ponta si Antonescu, in 12 editii speciale difuzate de TVR.

România Liberă România Liberă,
Propaganda la limita legii pentru Ponta si Antonescu, in 12 editii speciale difuzate de TVR.

Aproape jumatate dintre editiile speciale de stiri ale postului public au fost dedicate anul acesta unor evenimente politice ale PSD si PNL. Scolile de vara ale PSD si PNL, precum si discursurile politice ale lui Crin Antonescu si Victor Ponta au fost considerate de TVR subiecte atat de fierbinti incat sa merite intreruperea programului obisnuit pentru editii speciale. Evenimentele au fost difuzate in direct si, in unele cazuri, transmisiunile au durat chiar si o ora. Mesajul meu . continuă pe România Liberă

Plictisit de harta cu Basescu si Ponta, Antonescu se ia de FMI

Lui Crin Antonescu nu-i mai ajunge scena politica autohtona pentru infruntari, chiar si disputele cu Traian Basescu i se par plictisitoare, asa ca a ales saptamana aceasta sa se ia la harta cu FMI.

Intalnire intre Ponta, Antonescu, Chitoiu si Voinea, la Senat

Premierul Victor Ponta, liderul PNL, Crin Antonescu, ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, si ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, s-au intalnit luni, in jurul orei 15. 30, in cabinetului presedintelui Senatului.

intalnire intre Ponta, Antonescu si Chitoiu, la Senat.

Premierul Victor Ponta se intalneste, luni, cu presedintele Senatului, Crin Antonescu, si cu vicepremierul Daniel Chitoiu, transmite Mediafax. Intrebat de jurnalisti daca a primit vreun raspuns de la PNL privind negocierile cu FMI si bugetul de stat, Ponta a raspuns: Vorbesc acum cu ei. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca vicepremierul Daniel Chitoiu beneficiaza de sprijinul PSD si ca, daca va avea si sprijinul necesar din partea PNL, atunci negocierile cu FMI vor putea fi .

intalnire Ponta, Antonescu si Chitoiu, la Senat, privind negocierile cu FMI

Premierul Victor Ponta a sosit, astazi, la cabinetul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde se afla si vicepremierul Daniel Chitoiu.

Ponta, Antonescu si Chitoiu, discutie finala despre acordul cu FMI

Premierul Victor Ponta a sosit, astazi, cu doua ore inainte de intalnirea cu delegatia FMI, la cabinetul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde se afla si vicepremierul Daniel Chitoiu.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )