Libnet.ro
UNICEF

21:00

Proprietarul masinii conduse de Razvan Ciobanu a fost audiat. Ce le-a spus anchetatorilor

Hotnews Hotnews,
 Proprietarul masinii conduse de Razvan Ciobanu a fost audiat. Ce le-a spus anchetatorilor

Proprietarul masinii conduse de Razvan Ciobanu a fost audiat in cadrul dosarului penal deschis dupa moartea creatorului de moda. Acesta le-a spus anchetatorilor ca designerul nu a fost cazat in Mamaia, ca nu stie ce a facut duminica si ca i-a dat cheile autoturismului pentru ca stia ca designerul nu consuma alcool. Noi informatii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu - in momentul impactului masina rula cu 126 de kilometri la ora. continuă pe Hotnews

Cine este proprietarul masinii in care a murit Razvan Ciobanu si ce legatura aveau el si sotia sa cu creatorul de moda

Barbatul a carei carte de identitate a fost gasita in masina ce i-a adus sfarsitul lui Razvan Ciobanu, in urma teribilului accident rutier petrecut, luni dimineata, in judetul Constanta, este Iulian Cercel, fiul unui om de afaceri din Calarasi, mort in urma cu cativa ani.

Tariceanu despre moartea lui Razvan Ciobanu: A fost legata, se pare, de consumul de droguri/ A venit vremea sa abordam problema consumului de stupefiante cu ratiune si curaj

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu scrie, joi pe pagina sa de Facebook, ca este nevoie de o dezbatere reala privind consumul de droguri din Romania. Tariceanu sustine ca e momenttul ca scolile copiilor sa fie izvoare de stiinta si educatie, nu mici Woodstock-uri prin care joint-urile sa treaca din mana in mana in pauze. Liderul ALDE scrie despre necesitatea unei implicarii a politicienilor si invoca moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu.

Razvan Ciobanu a fost inmormantat in prezenta a zeci de persoane. Botezatu: Va rugam sa respectati durerea celor care l-au iubit FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a fost inmormantat la Cimitirul Progresul din Bucuresti, iar la slujba au participat zeci de persoane, intre care numeroase vedete din showbiz.

Localnicii din Sacele au luat obiecte personale si parti din caroseria masinii in care a murit Razvan Ciobanu

Locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu a atras curiozitatea localnicilor din Sacele, care au tinut sa pastreze un suvenir din autoturismul la volanul caruia se afla creatorul de moda in varsta de 43 de ani.

Trupul lui Razvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a fost depus, in urma cu putin timp, la capela cimitirului Progresul din Bucuresti. Trupul neinsufletit al creatorului de moda Razvan Ciobanu a.

Oana Roman, dezvaluiri dureroase dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost langa mine atunci

Cunoscuta vedeta din showbiz Oana Roman s-a declarat devastata de moartea prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un accident de masina. Oana Roman a dezvaluit ca Razvan Ciobanu a fost cel cae i-a facut rochia de.

Iulia Albu, dezvaluiri ravasitoare dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost OM cu bune si cu rele si un profesionist in domeniul sau

Cunoscul stilist Iulia Albu a reactionat la anuntul mortii lui Razvan Ciobanu intr-un accident petrecut in judetul Constanta. Odihneste-te in pace Razvan Ciobanu ? Nu o sa insir cuvinte goale.

UPDATE Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce a fost aruncatdin masina

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi. in plus, anchetatorii au ajuns la concluzia ca Ciobanu nu purta centura de siguranta.

Ce surpriza! Cum a aparut Mircea Solcanu la inmormantarea lui Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a fost condus astazi, joi, 2 mai 2019, pe ultimul drum si a fost inmormantat la Cimitirul Progresul din Capitala. Familia, prietenii, colegii si toti cei care l-au cunoscut au venit sa ii aduca.

Sicriul lui Razvan Ciobanu a fost deschis pentru ultima data. Toti au izbucnit in lacrimi cand au vazut de ce

Sicriul lui Razvan Ciobanu a fost deschis pentru ultima data. Motivul? Apropiatii au vrut sa-i puna cateva lucruri pe care creatorul de moda le-ar fi dorit sa le aiba cu el. inainte de inmormantare,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )