Libnet.ro
UNICEF

05:00

Trupul lui Razvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul

Antena3 Antena3,
Trupul lui Razvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a fost depus, in urma cu putin timp, la capela cimitirului Progresul din Bucuresti. Trupul neinsufletit al creatorului de moda Razvan Ciobanu a. continuă pe Antena3

Unde va fi inmormantat Razvan Ciobanu! Anuntul de ULTIM MOMENT venit din partea familiei

Designerul Razvan Ciobanu o sa fie inmormantat joi la Cimitrul Progresul din Capitala. Trupul neinsufletit al acestuia urmeaza sa fie adus si depus la capela, unde apropiatii si cei care l-au.

Oana Roman, dezvaluiri dureroase dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost langa mine atunci

Cunoscuta vedeta din showbiz Oana Roman s-a declarat devastata de moartea prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un accident de masina. Oana Roman a dezvaluit ca Razvan Ciobanu a fost cel cae i-a facut rochia de.

Iulia Albu, dezvaluiri ravasitoare dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost OM cu bune si cu rele si un profesionist in domeniul sau

Cunoscul stilist Iulia Albu a reactionat la anuntul mortii lui Razvan Ciobanu intr-un accident petrecut in judetul Constanta. Odihneste-te in pace Razvan Ciobanu ? Nu o sa insir cuvinte goale.

UPDATE Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce a fost aruncatdin masina

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi. in plus, anchetatorii au ajuns la concluzia ca Ciobanu nu purta centura de siguranta.

Ipoteza-soc: Razvan Ciobanu nu ar fi fost singur in masina. Detaliul esential

Analistul Mihaela Brooks a vorbit la Sinteza Zilei despre moartea lui Razvan Ciobanu, sugerand ca acesta ar fi putut sa mai aiba pe cineva in masina si ca, daca ancheta este facuta asa cum trebuie, ea.

Comisar-sef, despre moartea lui Razvan Ciobanu: A fost gasit langa masina, cu mainile semiflexate. Nu este o pozitie fireasca

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident tragic de masina. Creatorul de moda a pierdut controlul volanului si a intrat in mai multi copaci, iar impactul i-a fost fatal. Accidentul s-a produs intre localitatile.

Claudiu Galatescu, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost revelatia modei romanesti

Analistul de moda Claudiu Pavelin Galatescu a reactionat la vestea crunta a mortii lui Razvan Ciobanu intr-un teribil accident. O noua pagina din Istoria Modei Romanesti a fost inchisa in dimineata asta.

Viata scandaloasa a lui Razvan Ciobanu. A fost implicat intr-un dosar greu instrumentat de DIICOT

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a fost implicat in vara anului trecut in scandalul de amploare privind Dosarul Cocaina pentru VIP-uri .

Viata controversata a lui Razvan Ciobanu. A fost implicat intr-un dosar greu instrumentat de DIICOT

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a fost implicat in vara anului trecut in scandalul de amploare privind Dosarul Cocaina pentru VIP-uri .

Adina Buzatu, despre creatorul de moda Razvan Ciobanu: A fost un copil teribil al modei romanesti si un mare talent

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Pasti intr-un cumplit accident de masina. Creatoarea de moda Adina Buzatu a vorbit la Antena 3 despre cunoscutul designer care si-a pierdut viata la doar 43 de ani. Cei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )