Libnet.ro
UNICEF

19:00

UE propune Ucrainei pregatirea unui plan pentru aplicarea unui eventual acord de asociere

B1 B1,
UE propune Ucrainei pregatirea unui plan pentru aplicarea unui eventual acord de asociere

Uniunea Europeana a propus, joi, Ucrainei pregatirea unui plan pentru implementarea unui eventual acord de asociere, cu conditia ca Administratia de la Kiev sa asume angajamentul clar de semnare a acordului. continuă pe B1

UE propune Ucrainei pregatirea unui plan pentru aplicarea unui alt Acord de Asociere

Uniunea Europeana a propus, joi, Ucrainei pregatirea unui plan pentru implementarea unui eventual acord de asociere, cu conditia ca Administratia de la Kiev sa asume angajamentul clar de semnare a acordului,.

UE propune Ucrainei semnarea acordului de asociere.

Uniunea Europeana a propus, joi, Ucrainei pregatirea unui plan pentru implementarea unui eventual acord de asociere, cu conditia ca Administratia de la Kiev sa asume angajamentul clar de semnare a acordului, transmite Mediafax. Citeste si: Familia Ianukovici risca un conflict deschis cu alte clanuri Pe baza unui angajament clar al Ucrainei de semnare a acestui acord, pregatim o foaie de parcurs pentru implementarea documentului, a declarat, conform AFP, Stefan Fule, comisarul .

VIDEO UPDATE Protestele din Ucraina intra in saptamana a patra: Manifestantii au refacut peste noapte baricadele dislocate de trupele anti-revolta. UE propune Ucrainei pregatirea unei foi de parcurs pentru implementarea unui acord de asociere

Manifestantii din Kiev au intrat, joi, in cea de a patra saptamana de proteste fata de decizia presedintelui Ianukovici de a alege o apropiere a Ucrainei de Rusia in defavoarea UE. Cateva mii de persoane erau adunate joi dimineata in centrul capitalei ucrainiene, dupa o noapte linistita pe Piata Independentei, scrie AFP. Protestatarii au refacut peste noapte baricadele dislocate de fortele de ordine si le-au consolidat cu gramezi de zapada tasata, lemne si saci cu nisip. Ora 23:14 UE propune Ucrainei pregatirea unei foi de parcurs pentru implementarea unui acord de asociere. Ora 20:44 Vicepremierul Serhiy Arbuzov a declarat joi ca Ucraina va semna in scurt timp acordul de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana, insa a refuzat sa precizeze o data, trasmite Reuters. Ora 17:31 In capitala ucraineana se desfasoara joi, in paralel, un miting pro-putere, in parcul Maryinsky, la care iau parte cateva mii de persoane care poarta steaguri ale Partidului Regiunilor. Ora 16:07 Parlamentul European solicita organizarea unei misiuni de mediere a UE care sa negocieze intre Guvernul de la Kiev si opozitie.

Fiat ar putea renunta la Punto, ca parte a unui plan de 9 miliarde euro care sa reinvie uzinele din Italia - surse

Fiat Group se va concentra pe modelele mai scumpe de la Alfa Romeo si Maserati, vrea sa revigoreze uzinele italiene grav afectate de criza si va investi 9 miliarde euro intr-un plan care cuprinde si decizii radicale, precum renuntarea la Punto, scrie Bloomberg, citand surse apropiate discutiilor. Punto ar putea fi inlocuit cu o versiune in cinci usi a lui 500, insa compania italiana cu a confirmat informatia.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )