Libnet.ro
UNICEF

06:00

UE propune Ucrainei semnarea acordului de asociere.

România Liberă România Liberă,
UE propune Ucrainei semnarea acordului de asociere.

Uniunea Europeana a propus, joi, Ucrainei pregatirea unui plan pentru implementarea unui eventual acord de asociere, cu conditia ca Administratia de la Kiev sa asume angajamentul clar de semnare a acordului, transmite Mediafax. Citeste si: Familia Ianukovici risca un conflict deschis cu alte clanuri Pe baza unui angajament clar al Ucrainei de semnare a acestui acord, pregatim o foaie de parcurs pentru implementarea documentului, a declarat, conform AFP, Stefan Fule, comisarul . continuă pe România Liberă

UE propune Ucrainei pregatirea unui plan pentru aplicarea unui alt Acord de Asociere

Uniunea Europeana a propus, joi, Ucrainei pregatirea unui plan pentru implementarea unui eventual acord de asociere, cu conditia ca Administratia de la Kiev sa asume angajamentul clar de semnare a acordului,.

UE propune Ucrainei pregatirea unui plan pentru aplicarea unui eventual acord de asociere

Uniunea Europeana a propus, joi, Ucrainei pregatirea unui plan pentru implementarea unui eventual acord de asociere, cu conditia ca Administratia de la Kiev sa asume angajamentul clar de semnare a acordului.

Patriarhul Ucrainei: Riscam un razboi civil, trebuie semnat acordul de asociere cu Uniunea Europeana

Seful Bisericii Ortodoxe Ucrainene, Patriarhul Filaret, a avertizat, miecuri, ca Ucraina risca sa intre in razboi civil si a cerut autoritatilor sa inceteze violentele si sa semneze acordul de asociere cu.

Uniunea Europeana a cerut autoritatilor ucrainiene sa impiedice recursul la violenta impotriva manifestantilor din Kiev

Uniunea Europeana a cerut, miercuri, autoritatilor ucrainiene sa imaiedice orice recurs la utilizarea violentei impotriva cetatenilor de rand, in urma asaltului politiei asupra Pietei Independentei.

Uniunea Europeana, ingrijorata din cauza crizei din Ucraina: Ashton cere autoritatilor locale sa dea dovada de retinere

Uniunea Europeana si-a exprimat ingrijorarea cu privire la criza din Ucraina, potrivit transmis in noaptea de luni spre marti, citat de Mediafax. Catherine Ashton, reprezentanta diplomatiei UE, care incepe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )