Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Propunerea de canonizare a parintelui Arsenie Boca a ajuns la BOR. Ce au anuntat reprezentantii Sfantului Sinod

Antena3 Antena3,
Propunerea de canonizare a parintelui Arsenie Boca a ajuns la BOR. Ce au anuntat reprezentantii Sfantului Sinod

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane BOR) a luat act, luni, de propunerea Sinodului mitropolitan al Mitropoliei Ardealului de canonizare a parintelui Arsenie Boca si le recomanda clericilor si. continuă pe Antena3

Sinodul BOR a luat act de propunerea de canonizare a parintelui Arsenie Boca

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane BOR) a luat act, luni, de propunerea Sinodului mitropolitan al Mitropoliei Ardealului de canonizare a parintelui Arsenie Boca si le recomanda clericilor si credinciosilor ca, pana la luarea unei decizii finale, sa astepte rezultatul subcomisiei sinodale.

Sfantul Sinod aproba transmiterea propunerii de sanctificare a parintelui Arsenie Boca catre Subcomisia sinodala pentru canonizarea sfintilor romani. Ce le cere BOR credinciosilor sa faca

Informatii de ultim moment de la Biserica Ortodoxa Romana BOR) cu privire la canonizarea lui Arsenie Boca. Patriarhia anunta ca a apr.

Voi cu Voicu. Semn divin primit de avocatul Daniel Ionascu din partea lui Arsenie Boca

Daniel Ionascu a facut marturii spectaculoase la emisiunea Voi cu Voicu. Cunoscutul avocat sustine ca are legaturi divine cu Arsenie Boca. Iata ce se petrece in vara lui 2018, in postul Sfintei Marii. Am.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )