Libnet.ro
UNICEF

01:05

Propunerea lui Dan Nica la Bruxelles: Procesul este in derulare

România Liberă România Liberă,
Propunerea lui Dan Nica la Bruxelles: Procesul este in derulare

Guvernul roman a trimis luni la Bruxelles scrisoarea cu noua propunere pentru postul de comisar euro. continuă pe România Liberă

Dancila nu a trimis la Bruxelles propunerea de rezerva a PSD pentru comisar european, Gabriela Ciot: Ramane valabila a doua nominalizare, Dan Nica

Premierul Viorica Dancila nu a trimis la Bruxelles si varianta de rezerva a PSD pentru functia de comisar european, Gabriela Ciot. Dancila a declarat, luni, ca pe masa sefei desemnate a CE Ursula von der Leyen se afla propunerea Rovana Plumb-Dan Nica, iar in conditiile in care Plumb a fost respinsa, ramane valabila a doua nominalizare, Dan Nica.

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, despre Dan Nica: Propunerea contine o persoana care a mai fost audiata de Ursulavon der Leyen si nu a fost aleasa in precedenta discutie

Ursula von der Leyen ar fi respins a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european. Sefa Comisiei Europene ar refuza cooptarea lui Dan Nica in echipa executivului european. Comisia Europeana spune.

Dan Nica, a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european, a fost respins

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a respins si a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european. Ursula von der Leyen refuza cooptarea lui Dan Nica in echipa executivului european, a confirmat pentru Digi24 Mina Andreeva, purtator de cuvant al Comisiei Europene.

Probleme pentru Dan Nica: Acesta nu a fost selectionat inca de la inceput de Ursula von der Leyen, care a preferat-o pe Rovana Plumb

Probleme pentru Dan Nica: Candidatura sa la functia de comisar european nu a fost selectata inca de la inceput de viitorul sef al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a ales-o pe Rovana Plumb, ce avea sa fie insa respinsa de Parlamentul European.

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, despre Dan Nica: Am primit noua propunere, care a fost deja intervievat, dar nu a fost ales in precedenta discutie

Ursula von der Leyen ar fi respins a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european. Sefa Comisiei Europene ar refuza cooptarea lui Dan Nica in echipa executivului european. Comisia Europeana spune.

Siegfried Muresan (PNL): Dan Nica nu va ajunge niciodata comisar european fiindca are mari probleme de integritate

Dan Nica nu va avjunge niciodata comisar european din cauza problemelor sale de integritate, a avertizat, duminica, europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, intr-o conferinta de presa care a avut loc la.

SIEGFRIED MURESAN: Dan Nica nu va ajunge niciodata comisar european

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat, duminica, la Focsani, ca Dan Nica, propus de PSD pentru functia de comisar european, nu va ajunge niciodata sa preia acest post pentru ca are mari probleme de integritate.

Siegfried Muresan: ,,Dan Nica nu va ajunge niciodata comisar european

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat, duminica, la Focsani, ca Dan Nica, propus de PSD.

Dancila: Mergem pe a doua nominalizare pentru functia de comisar european, Dan Nica

Premierul Viorica Dancila a reiterat, luni, ca a trimis la Bruxelles doua nominalizari pentru functia de comisar european, iar, in conditiile in care Rovana Plumb a fost respinsa, a ramas valabila cea de-a do.

Prima reactie din PSD, dupa ce s-a zvonit ca Dan Nica ar fi fost respins. Fifor: Presupunand prin absurd ca Nica ar fi respins, mergem cu alta propunere

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine caDan Nica nu a fost respins de Comisia Europeana pentru functia de comisar european, insa daca acest lucru se va intampla, PSD va merge cu alta propunere,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )