Libnet.ro
UNICEF

14:30

Propunerile de numire a noilor ministri PSD au ajuns la Palatul Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Propunerile de numire a noilor ministri PSD au ajuns la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE 13:28 Propunerile de numire a noilor ministri votati saptamana trecuta de conducerea PSD - Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe, ministru al Transporturilor si Marius Nica, ministru delegat pentru Fodurile Europene - au ajuns la Palatul Cotroceni. continuă pe Ziarul Bursa

Administratia Prezidentiala: Propunerile de numire a noilor ministri PSD au ajuns la Palatul Cotroceni

Propunerile de numire a noilor ministri votati saptamana trecuta de conducerea PSD - Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe, ministru al Transporturilor si Marius Nica, ministru delegat pentru Fodurile Europene - au ajuns, luni, la Palatul Cotroceni.

Administratia Prezidentiala: Propunerile de numire a noilor ministri PSD au ajuns la Palatul Cotroceni

Propunerile de numire a noilor ministri votati saptamana trecuta de conducerea PSD - Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe, ministru al Transporturilor si Marius Nica, ministru delegat pentru Fodurile Europene - au ajuns, luni, la Palatul Cotroceni, scrie news. ro.

Propunerile de numire a noilor ministri PSD vor fi trimise astazi la Cotroceni de catre premierul Mihai Tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose va trimite in cursul zilei de luni la Palatul Cotroceni propunerile de numire a noilor ministri votati saptamana trecuta de conducerea PSD: Paul Stanescu - ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe - ministru al Transporturilor si Marius Nica - ministru delegat pentru Fonsrile Europene. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului.

Propunerile de numire a noilor ministri au ajuns la Cotroceni

Propunerile de numire a noilor ministri, Paul Stanescu la Ministerul Dezvoltarii, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor si Marius Nica la Fonduri Europene, au ajuns, luni, la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala. Stire .

Propunerile de numire a noilor ministri PSD vor fi trimise astazi la Cotroceni

Prim-ministrul Mihai Tudose va trimite in cursul zilei de astazi la Palatul Cotroceni propunerile de numire a noilor ministri votati saptamana trecuta de conducerea PSD: Paul Stanescu - ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe - ministru al Transporturilor si Marius Nica - ministru delegat pentru Fonsrile Europene. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului, potrivit unei surse din presa.

Tariceanu explica de ce nu va participa la depunerea juramantului noilor ministri: Presedintele nu mai recunoaste principiul prezumtiei de nevinovatie

Presedintele Senatului, Calin popescu Tariceanu, explica, prin intermediul unui comunicat de presa, ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului noilor ministri de la Palatul Cotroceni deoarece considera ca seful statului nu mai recunoaste principiul prezumtiei de nevinovatie si il acuza pe Klaus Iohannis ca si-a abandonat rolul de garant al Constitutiei.

Dragnea explica de ce nu merge la Cotroceni la investirea noilor ministri: Nu mai cred in neimplicarea politica a lui Iohannis

Actele cu propunerile pentru noii ministri vor fi trimise, luni, la Cotroceni, iar Liviu Dragnea se pare ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului, sustin surse politice citate de Mediafax.

PSD trimite luni noile propuneri de ministri la Palatul Cotroceni

Partidul Social Democrat trimite luni, la Palatul Cotroceni, noile propuneri de ministri pentru portofoliile de la Transporturi, Dezvoltarea Regionala si Fondurile Europene, dupa ceSevil Shhaideh, Razvan Cuc,.

Tariceanu ii urmeaza exemplul lui Dragnea. Nu va participa la depunerea juramantului noilor ministri

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu va participa la ceremonia de investire a noilor ministri, la Cotroceni, in semn de protest fata de presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Consiliului European, primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Consiliului european, Donald Tusk. Potrivit Administratiei Prezidentiale, sunt programate convorbiri tete-a-tete si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )