Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tariceanu explica de ce nu va participa la depunerea juramantului noilor ministri: Presedintele nu mai recunoaste principiul prezumtiei de nevinovatie

Adevărul Adevărul,
Tariceanu explica de ce nu va participa la depunerea juramantului noilor ministri: Presedintele nu mai recunoaste principiul prezumtiei de nevinovatie

Presedintele Senatului, Calin popescu Tariceanu, explica, prin intermediul unui comunicat de presa, ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului noilor ministri de la Palatul Cotroceni deoarece considera ca seful statului nu mai recunoaste principiul prezumtiei de nevinovatie si il acuza pe Klaus Iohannis ca si-a abandonat rolul de garant al Constitutiei. continuă pe Adevărul

Tariceanu ii urmeaza exemplul lui Dragnea. Nu va participa la depunerea juramantului noilor ministri

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu va participa la ceremonia de investire a noilor ministri, la Cotroceni, in semn de protest fata de presedintele Klaus Iohannis.

Dragnea explica de ce nu merge la Cotroceni la investirea noilor ministri: Nu mai cred in neimplicarea politica a lui Iohannis

Actele cu propunerile pentru noii ministri vor fi trimise, luni, la Cotroceni, iar Liviu Dragnea se pare ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului, sustin surse politice citate de Mediafax.

Propunerile de numire a noilor ministri PSD vor fi trimise astazi la Cotroceni

Prim-ministrul Mihai Tudose va trimite in cursul zilei de astazi la Palatul Cotroceni propunerile de numire a noilor ministri votati saptamana trecuta de conducerea PSD: Paul Stanescu - ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe - ministru al Transporturilor si Marius Nica - ministru delegat pentru Fonsrile Europene. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului, potrivit unei surse din presa.

Propunerile de numire a noilor ministri PSD vor fi trimise astazi la Cotroceni de catre premierul Mihai Tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose va trimite in cursul zilei de luni la Palatul Cotroceni propunerile de numire a noilor ministri votati saptamana trecuta de conducerea PSD: Paul Stanescu - ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe - ministru al Transporturilor si Marius Nica - ministru delegat pentru Fonsrile Europene. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului.

Administratia Prezidentiala: Propunerile de numire a noilor ministri PSD au ajuns la Palatul Cotroceni

Propunerile de numire a noilor ministri votati saptamana trecuta de conducerea PSD - Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe, ministru al Transporturilor si Marius Nica, ministru delegat pentru Fodurile Europene - au ajuns, luni, la Palatul Cotroceni.

Administratia Prezidentiala: Propunerile de numire a noilor ministri PSD au ajuns la Palatul Cotroceni

Propunerile de numire a noilor ministri votati saptamana trecuta de conducerea PSD - Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe, ministru al Transporturilor si Marius Nica, ministru delegat pentru Fodurile Europene - au ajuns, luni, la Palatul Cotroceni, scrie news. ro.

Propunerile de numire a noilor ministri au ajuns la Cotroceni

Propunerile de numire a noilor ministri, Paul Stanescu la Ministerul Dezvoltarii, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor si Marius Nica la Fonduri Europene, au ajuns, luni, la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala. Stire .

Propunerile de numire a noilor ministri PSD au ajuns la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE 13:28 Propunerile de numire a noilor ministri votati saptamana trecuta de conducerea PSD - Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe, ministru al Transporturilor si Marius Nica, ministru delegat pentru Fodurile Europene - au ajuns la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )