Libnet.ro
UNICEF

07:45

O prostituata din Deva a fost batuta si talharita de clientul ei pentru ca l-a trimis la dus

Antena3 Antena3,
O prostituata din Deva a fost batuta si talharita de clientul ei pentru ca l-a trimis la dus

O prostituata din Deva a fost batuta si furata de toti banii de un client italian pentru ca l-a trimis sa se spele. continuă pe Antena3

O tanara prostituata din Romania a fost ucisa in Elvetia. Criminalul a fost identificat

Un lucrator la frontiera suspectat ca ar fi ucis brutal, la sfarsitul anului 2016, o prostituata de 18 ani din Romania, care devenise de nerecunoscut si a fost identificata aproape un an mai tarziu, va fi judecat in 2020 in fata Tribunalului penal din Doubs, in estul Frantei, a anuntat sambata parchetul.

Calvarul unei prostituate de lux din Deva. Cum s-a razbunat un client alungat din pat dupa ce a refuzat sa se spele

O tanara care practica prostitutia intr-un apartament inchiriat din Deva a trecut prin clipe de groaza.

Ce a hotarat Protectia Copilului in cazul revoltator al fetitei care a fost batuta, data afara din casa de propria mama si lasata sa moara de frig

Fetita de sapte ani s-a ascuns in gradina casei unde locuia de frica mamei care o abuza si a refuzat sa se mai intoarca la aceasta. Politia a demarat o ancheta in acest caz pentru violenta in familie si rele tratamente aplicate minorului.

WhatsApp: A fost descoperit TRUCUL SECRET pentru telefoane, de care SIGUR NU STIAI

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicatii pe care romanii o folosesc zilnic pentru a comunica. Aceasta aplicatie are un truc secret de care multi utilizatori nu au aflat.

Un fost deputat PSD, condamnat pentru coruptie, contesta in instanta desfiintarea institutului lui Iliescu: Nu mai pot plati ratele la banca

Solicitare surpriza din partea unui fost deputat condamnat pentru coruptie. Pesedistul Emilian Cutean cere Guvernului daune morale si materiale pentru desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, sinecura patronata de.

Rochita Printesei Charlotte a fost recreata de Gucci pentru adulti

La doar 4 ani, Printesa Charlotte pare ca este deja un veritabil fashion icon, astfel ca celebra casa de moda Gucci a recreat una dintre rochitele ei, in varianta pentru adulti! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )