Libnet.ro
UNICEF

14:30

Protest de amploare la scoala din Bucuresti unde preda profesoara care poarta la ea un pistol

Antena3 Antena3,
Protest de amploare la scoala din Bucuresti unde preda profesoara care poarta la ea un pistol

Este protest de amploare la scoala din Bucuresti unde preda profesoara care poarta la ea un pistol. Zeci de parinti si elevi au iesit in strada si se opun revenirii profesoarei la catedra. in cei. continuă pe Antena3

LA 10 ANI DE LA DESCHIDERE Hotel Capital Plaza din Bucuresti estimeaza o crestere de 10% a cifrei de afaceri, pentru 2019

Intr-un deceniu de la deschiderea hotelului Capital Plaza din Bucuresti, peste 300. 000 de turisti i-au trecut pragul unitatii de cazare, dintre care mai mult de 70% au fost straini. Datele arata ca gradul de ocupare al hotelului pastreaza tendintele actuale ale pietei, in medie, in 10 ani, acesta fiind de peste 75%.

Hotel Capital Plaza din Bucuresti, afaceri in crestere in 2019

Hotelul Capital Plaza din Bucuresti, care aniverseaza anul acesta un deceniu de la deschidere, are un grad de ocupare de peste 75%, fiind alegerea oamenilor de afaceri straini care ajung in Capitala. In 10 ani, peste 300. 000 de turisti au ales hotelul.

INVESTITIE DE UN MILION DE EURO Game World si-a extins sala de jocuri din Bucuresti Mall

Lantul de sali de jocuri Game World si-a extins sala din Bucuresti Mall, la 2. 500 de metri patrati, o suprafata de peste opt ori mai mare decat dimensiunea initiala de acum 20 de ani, de 300 de metri patrati, a anuntat ieri Attila Torok, Director de Strategie al Game World.

RECORD IMOBILIAR: Cum arata cel mai SCUMP apartament din Bucuresti, vandut cu 8 MILIOANE EURO! (GALERIE FOTO)

Un nou record de pret a fost atins pe piata imobiliara din Capitala. Cel mai scump apartament din Bucuresti se afla in noul complex rezidential din cartierul Floreasca, alcatuit din trei turnuri cu apartamente.

Primele imagini de la locul crimei din Prahova, unde a fost decapitata adolescenta de 17 ani. Autoritatile sunt inca pe urmele criminalului

Antena 3 prezinta in exclusivitate imagini din Prahova, de la locul crimei adolescentei de 17 ani. Tanara a fost decapitata de iubitul ei, un barbat de 29 de ani, cu care locuia. Criminalul este inca in.

Harta de cosmar a Romaniei feroviare. Cat dureaza o calatorie cu trenul din Bucuresti spre alte destinatii ale tarii

Un profesor a prezentat situatia retelei feroviare din Romania cu ajutorul unei reprezentari grafice. Profesorul Ionut Tudose, un pasionat geograf si cartograf, administratorul site-ului.

Incendiul de vegetatie din Bucuresti a fost stins. S-a reluat traficul pe Splaiul Unirii

UPDATE Incendiul de vegetatie care a izbucnit luni in Capitala a fost stins, anunta oficiali ai ISU Bucuresti - Ilfov. De asemenea, Brigada Rutiera a Capitalei precizeaza ca traficul a fost reluat pe Splaiul.

Mega contract de concesionare in Sectorul 2 din Bucuresti: 1,15 miliarde de lei pentru colectarea deseurilor si curatenie pentru urmatorii 7 ani

Primaria Sectorului 2, condusa de PSD-istul Mihai Toader, vrea sa incheie un contract pe 7 ani pentru delegarea gestiunii activitatii de colectare si transport a deseurilor municipale, precum si maturatul, spalatul, stropirea intretinerea si deszapezirea cailor publice din sector, potrivit unui anunt de concesionare publicat luni, 30 septembrie, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Valoarea contractului, finantat din fonduri publice, este estimata la 1,15 miliarde de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )