Libnet.ro
UNICEF

23:30

Hotel Capital Plaza din Bucuresti, afaceri in crestere in 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hotel Capital Plaza din Bucuresti, afaceri in crestere in 2019

Hotelul Capital Plaza din Bucuresti, care aniverseaza anul acesta un deceniu de la deschidere, are un grad de ocupare de peste 75%, fiind alegerea oamenilor de afaceri straini care ajung in Capitala. In 10 ani, peste 300. 000 de turisti au ales hotelul. continuă pe Wall-Street Ro

INVESTITIE DE UN MILION DE EURO Game World si-a extins sala de jocuri din Bucuresti Mall

Lantul de sali de jocuri Game World si-a extins sala din Bucuresti Mall, la 2. 500 de metri patrati, o suprafata de peste opt ori mai mare decat dimensiunea initiala de acum 20 de ani, de 300 de metri patrati, a anuntat ieri Attila Torok, Director de Strategie al Game World.

RECORD IMOBILIAR: Cum arata cel mai SCUMP apartament din Bucuresti, vandut cu 8 MILIOANE EURO! (GALERIE FOTO)

Un nou record de pret a fost atins pe piata imobiliara din Capitala. Cel mai scump apartament din Bucuresti se afla in noul complex rezidential din cartierul Floreasca, alcatuit din trei turnuri cu apartamente.

Stocul de spatii de birouri moderne din Capitala creste in 2019 si in 2020 cu peste 500.000 mp

Stocul de spatii de birouri moderne din Bucuresti va creste in 2019 si in 2020 cu peste 500. 000 metr.

Incendiul de vegetatie din Bucuresti a fost stins. S-a reluat traficul pe Splaiul Unirii

UPDATE Incendiul de vegetatie care a izbucnit luni in Capitala a fost stins, anunta oficiali ai ISU Bucuresti - Ilfov. De asemenea, Brigada Rutiera a Capitalei precizeaza ca traficul a fost reluat pe Splaiul.

Harta de cosmar a Romaniei feroviare. Cat dureaza o calatorie cu trenul din Bucuresti spre alte destinatii ale tarii

Un profesor a prezentat situatia retelei feroviare din Romania cu ajutorul unei reprezentari grafice. Profesorul Ionut Tudose, un pasionat geograf si cartograf, administratorul site-ului.

Mega contract de concesionare in Sectorul 2 din Bucuresti: 1,15 miliarde de lei pentru colectarea deseurilor si curatenie pentru urmatorii 7 ani

Primaria Sectorului 2, condusa de PSD-istul Mihai Toader, vrea sa incheie un contract pe 7 ani pentru delegarea gestiunii activitatii de colectare si transport a deseurilor municipale, precum si maturatul, spalatul, stropirea intretinerea si deszapezirea cailor publice din sector, potrivit unui anunt de concesionare publicat luni, 30 septembrie, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Valoarea contractului, finantat din fonduri publice, este estimata la 1,15 miliarde de lei.

VIDEO Corturi instalate pe strada si limuzine pe covorul rosu la o nunta din Bucuresti

Cele doua familii care au organizat nunta au pus corturile direct pe asfalt, sambata dimineata, iar o limuzina a defilat pe covorul rosu. strada strada Vericescu, din Bucuresti.

Digi24: Scandal la o scoala din Bucuresti. Parintilor li s-a cerut 150 de lei in fiecare luna, pe langa o taxa anuala

Mai multi parinti sustin ca invatatorii le-au cerut bani pentru a cumpara mobilier, manuale si chiar un aspirator si dozatoare cu apa. Este vorba despre 150 de lei in fiecare luna, timp de 5 ani! La acesti bani se adauga o taxa anuala care nu este deloc mica.

Barbatul a fost agresat de un vecin. La doi ani de la incident a ajuns de urgenta la un spital din Bucuresti. Medicii au vazut ca se intampla ceva ciudat cu un orificiu din obraz. La o analiza amanuntita, au inteles cruntul adevar. Rar vezi asa ceva!

Barbatul a fost agresat de un vecin. La doi ani de la incident a ajuns de urgenta la Spitalul Universitar din Bucuresti. Medicii au vazut ca se intampla ceva ciudat dintr-un orificiu din obraz. La o analiza.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )