Libnet.ro
UNICEF

05:15

Protest al angajatilor din administratie in Bucuresti si in tara, nemultumiti de legea salarizarii

Hotnews Hotnews,
 Protest al angajatilor din administratie in Bucuresti si in tara, nemultumiti de legea salarizarii

Angajatii din administratiile publice din Bucuresti si din tara vor declansa actiuni de protest incepand de miercuri, urmand ca, in functie de alegerea fiecarei federatii sindicale, acestia sa intre in greva japoneza, greva spontana sau pichetari ale institutiilor. De asemenea, saptamana viitoare, cand proiectul Legii salarizarii va fi dezbatut in plenul Comisiei pentru munca si protectie sociala din Camera Deputatilor, ce are vot final, sindicatele din administratie anunta miting in fata Palatului Parlamentului. continuă pe Hotnews

Protest al angajatilor din administratie in Bucuresti si in tara, nemultumiti de legea salarizarii

Angajatii din administratiile publice din Bucuresti si din tara vor declansa actiuni de protest incepand de miercuri, urmand ca, in functie de alegerea fiecarei federatii sindicale, acestia sa intre in greva japoneza, greva spontana sau pichetari ale institutiilor.

Protest al angajatilor din administratie in Bucuresti si in tara, nemultumiti de legea salarizarii. Ghisee inchise in primarii si alte institutii publice

Sindicatele sectorul administratiei au anuntat ca, incepand de miercuri, 24 mai, vor incepe actiuni la nivel national de greva japoneza, greva spontana, precum si pichetari ale.

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie anunta proteste ale functionarilor publici incepand de miercuri

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie anunta incepand de miercuri actiuni de protest la nivel national. In plus, saptamana viitoare, cand incep lucrarile Comisiei de munca din Camera Deputatilor, organizatia anunta un miting al functionarilor publici. Nemultumirile sunt legate de proiectului legii privind salarizarea personalului platit din fonduri publice care in opinia lor creaza inechitati intre fubnctionarii publici si ar fi neconstitutional.

Proteste ale functionarilor publici. Angajatii din Administratia Publica sunt nemultumiti de actuala Lege a salarizarii unitare

Angajatii din cadrul Administratiei Publice protesteaza, miercuri, fiind nemultumiti de actuala lege a salarizarii si de faptul ca pentru acestia nu a mai fost introdusa grila de salarizare, potrivit Mediafax.

Studiu: Coruptia din administratie, in crestere

Oamenii de afaceri din Romania cred ca in acest an, coruptia de la nivelul administratiei publice este in crestere. O arata un studiu realizat de Kantar pentru Camera de Comert si Industrie a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )