Libnet.ro
UNICEF

07:30

Protest al angajatilor din Industria de Apararea: Salariile nu au mai fost platite din decembrie 2017

B1 B1,
Protest al angajatilor din Industria de Apararea: Salariile nu au mai fost platite din decembrie 2017

Un protest spontan a izbucnit luni la Fabrica de pulberi de la Fagaras. Angajatii au refuzat sa mai lucreze fiind nemultumiti ca salariile nu au mai fost platite din decembrie 2017. La protest particip. continuă pe B1

Sindicalistii din industria de aparare vor picheta marti si miercuri Guvernul

Sindicatele din industria de aparare, afiliate la Confederatia Nationala Sindicala CNS) Cartel Alfa si Blocul National Sindical BNS), vor picheta timp de doua ore Guvernul Romaniei, in zilele de 15 si 16 mai, pentru a semnala problemele cu care se confrunta companiile si salariatii din acest sector de activitate, se arata intr-un comunicat al sindicalistilor, citat de Agerpres.

FOTO Cum a ajuns Monica Gabor sa reprezinte Romania la un festival de film European din SUA. Cine a mai fost alaturi de ea pe covorul rosu

Aseara, in inima Hollywoodului, a fost aniversata Ziua Romaniei in cadrul Festivalului de Film al Uniunii Europene, iar revista OK! a fost acolo si va prezinta in exclusivitate imagini de pe red carpet.

Oi din Romania pe plajele din Egipt, dupa ce au fost aruncate peste bord in Marea Rosie

Mai multe oi din Romania au fost gasite pe plajele unei statiuni din Egipt. Acestea au fost aruncate peste bord dintr-un vas de transport care a plecat din Midia. Nu se stie acum in ce stare de sanatate au.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )