Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sindicalistii din industria de aparare vor picheta marti si miercuri Guvernul

Hotnews Hotnews,
 Sindicalistii din industria de aparare vor picheta marti si miercuri Guvernul

Sindicatele din industria de aparare, afiliate la Confederatia Nationala Sindicala CNS) Cartel Alfa si Blocul National Sindical BNS), vor picheta timp de doua ore Guvernul Romaniei, in zilele de 15 si 16 mai, pentru a semnala problemele cu care se confrunta companiile si salariatii din acest sector de activitate, se arata intr-un comunicat al sindicalistilor, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Sindicatele din industria de Aparare se pregatesc de proteste

Sindicatele din industria de Aparare din cadrul CNS Cartel ALFA si BNS vor protesta, marti si miercuri, in Piata Victoriei, fata de problemele cu care se confrunta domeniul, cum ar fi deficitul de personal si lipsa investitiilor.

Protest spontan la Fabrica de Pulberi

Salariatii Fabricii de Pulberi din Fagaras au declansat, astazi, un protest spontan si au intrerupt lucrul. Oamenii sunt nemultumiti ca nu si-au primit salariile din luna decembrie, iar majoritatea lucreaza pe salariul minim pe economie. De altfel, sindicalistii din industria de aparare vor picheta, marti si miercuri, sediul Guvernului motivand ca angajamentele luate fata de salariatii din domeniu nu au fost respectate, iar problemele ridicate de foarte mult timp nu au fost rezolvate, informeaza News. ro.

Protest al angajatilor din Industria de Apararea: Salariile nu au mai fost platite din decembrie 2017

Un protest spontan a izbucnit luni la Fabrica de pulberi de la Fagaras. Angajatii au refuzat sa mai lucreze fiind nemultumiti ca salariile nu au mai fost platite din decembrie 2017. La protest particip.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )