Libnet.ro
UNICEF

18:15

Protest al angajatilor HoReCa, organizat miercuri in toata tara, din cauza refuzului autoritatilor de a redeschide restaurantele (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Protest al angajatilor HoReCa, organizat miercuri in toata tara, din cauza refuzului autoritatilor de a redeschide restaurantele (VIDEO, FOTO)

Angajatii din HoReCa protesteaza miercuri in fata restaurantelor si a teraselor unde lucreaza. Ei solicita in continuare redeschiderea restaurantelor si au mai gasit si alte cereri pentru Guvern. Pe de. continuă pe B1

Protest al angajatilor din HoReCa, miercuri seara, in fata restaurantelor si a teraselor unde lucreaza

Angajatii din HoReCa vor protesta, miercuri, intre orele 17-18, in fata restaurantelor si a teraselor unde lucreaza, pentru a trage un semnal de alarma asupra viitorului celor 400. 000 de persoane care muncesc in aceasta industrie.

Ministrul Sanatatii, despre redeschiderea restaurantelor: inca nu este cazul Protest anuntat de angajatii din HoReCa pentru miercuri seara

In acest moment, inca nu este cazul redeschiderii restaurantelor in spatiu inchis, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Declaratiile au loc in contextul in care angajatii din HoReCa au anuntat proteste, miercuri, intre orele 17. 00, in fata restaurantelor si a teraselor, pentru a trage un semnal de alarma asupra viitorului celor 400. 000 de persoane care muncesc in aceasta industrie.

Klaus Iohannis, despre protestul angajatilor HoReCa: Noi masuri de relaxare nu sunt posibile. Guvernul va veni cu masuri de sprijin economic (VIDEO)

Angajatii dinHoReCaprotesteaza miercuri in fata restaurantelor si a teraselor unde lucreaza. Ei solicita in continuareredeschiderea restaurantelorsi au mai gasit si alte cereri pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )