Libnet.ro
UNICEF

21:45

Protest in cel mai mare parc national al Romaniei, chiar in momentul in care era vizitat de catre un europarlamentar austriac

Adevărul Adevărul,
Protest in cel mai mare parc national al Romaniei, chiar in momentul in care era vizitat de catre un europarlamentar austriac

25 de activisti de mediu, din diferite regiuni din Romania, au organizat sambata, 26 mai, un protest fata de distrugerea continua a padurilor virgine, in mijlocul parcului national Domogled - Valea Cernei. Ei au desfasurat doua bannere mari, de 100 de metri patrati fiecare, de la marginea stancilor abrupte, cu mesajul Romania: Parcuri nationale, stop taierilor, in limbile engleza si romana. continuă pe Adevărul

Cel mai mare parc solar din Moldova, inaugurat la Bacioi

Cel mai mare parc solar fotovoltaic din Republica Moldova Parcul solar Fly Ren a fost inaugurat in comuna Bacioi. Acesta are o capacitate de 1 MW, este amplasat pe o suprafata de 2,5 ha si este construit din circa 400 de baterii fotovoltaice. Investitiile in parc sunt de circa 1 milion de euro si au fost suportate de doua companii italiene, transmite IPN, cu referire la un comunicat de presa al Ministerului Economiei.

Cel mai mare cros dedicat epilepsiei din Romania. Medic: Exista inca diferente majore pe regiuni

Reteaua de telemedicina din Romania, Telepilepsy, organizeaza cel mai mare cros pentru epilepsie din tara. Manifestarea va debuta duminica, 26 mai, in Timisoara, iar in iunie va continua in alte noua orase.

INCENDIU DEVASTATOR in al doilea cel mai popular PARC de distractii din Europa: Raniti, printre cele 25.000 de persoane evacuate! (VIDEO, FOTO)

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui incendiu la parcul de distractii Europa-Park Rust din sud-vestul Germaniei, fiind nevoie de interventia a sute de pompieri pentru a stinge flacarile, informeaza.

Test de personalitate: Care este cel mai mare fraier? Ce spune alegerea ta despre tine

Oamenii de stiinta cred ca persoanele, atunci cand incearca sa gaseasca un sens in vietile lor, se concentreaza pe trei intrebari importante: Cine sunt eu?, Ce cred altii despre mie? si Cine mi-as dori sa.

Cum a ajuns Stefan cel Mare sa lupte umar la umar cu cel mai mare dusman al sultanului otoman Mahomed al II-lea

Uzun Hasan a fost unul dintre cei mai mari domnitori azeri si unul dintre cei mai mari dusmani al Imperiului Otoman. in anul 1472, Hasan a atacat Imperiul Otoman, primind sprijin si din partea lui Stefan cel Mare. Acesta a obtinut cateva victorii importante, insa in cele din urma a trebuit sa se recunoasca infrant.

Augustin Jianu dupa ce s-a inscris in partidul lui Victor Ponta: PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este cea mai mare catastrofa

Fostul ministru al Comunicatiilor in Guvernul Grindeanu, Augustin Jianu, a anuntat, vineri seara, ca s-a alaturat echipei lui Victor Ponta. Astazi, PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este, fara indoiala, cea mai mare catastrofa a istoriei recente a Romaniei, a afirmat acesta.

Fostul ministru al Comunicatiilor Augustin Jianu s-a nscris n partidul lui Victor Ponta: PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este cea mai mare catastrofa

Fostul ministru al Comunicatiilor in Guvernul Grindeanu, Augustin Jianu, a anuntat, vineri seara, ca s-a alaturat echipei lui Victor Ponta. Astazi, PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este, fara indoiala, cea mai mare catastrofa a istoriei recente a Romaniei, a afirmat acesta, citat de News. ro.

Singurul ministru care a ramas lnga Grindeanu s-a nscris acum n partidul lui Ponta: PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este cea mai mare catastrofa

Fostul ministru al Comunicatiilor in Guvernul Grindeanu, Augustin Jianu, a anuntat, vineri seara, ca s-a alaturat echipei lui Victor Ponta. Astazi, PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este, fara indoiala, cea mai mare catastrofa a istoriei recente a Romaniei, a afirmat acesta, citat de News. ro.

7 greseli care strica o prima impresie buna: tinuta gresita si strangerea de mana, cel mai mare impact

Cateva secunde sunt de ajuns pentru o prima impresie atunci cand intalnim o persoana. Oamenii de stiinta vorbesc despre factorii decisivi care pot strica imaginea cuiva.

Cea mai mare banca din Romania a facut ANUNTUL. Toti clientii vor fi afectati. Ce se va intampla cu cardurile

Anunt important facut de cea mai mare banca din Romania. Clientii BCR nu vor putea face tranzactii la ATM-uri, POS-uri si online, iar cardurile emise de banca nu vor putea fi utilizate, de duminica seara,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )