Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest in fata Guvernului: Romania, condamnata la tacere. Sute de oameni cu benzi negre pe ochi

Antena3 Antena3,
Protest in fata Guvernului: Romania, condamnata la tacere. Sute de oameni cu benzi negre pe ochi

Zeci de oameni au participat, duminica, la un flashmob care a avut loc in Piata Victoriei, organizat pe retelele de socializare, manifestantii acoperindu-si ochii cu benzi negre. Protestul a fost fata de. continuă pe Antena3

Oana Pellea prezenta la flashmob-ul Romania condamnata la tacere (FOTO)

Oana Pellea si Marius Manole au fost astazi la flashmob-ul Romania condamnata la tacere desfasurat duminica dupa amiaza in Piata Victoriei din Bucuresti. Peste 300 de.

Bucuresti: Flashmob, Romania condamnata la tacere

In Bucuresti, de la ora 15. 00, in Piata Victoriei, areloc flashmob-ul, Romania condamnata la tacere, la care si-au anuntat prezenta aproape 1. 000 de.

Globurile de Aur: Actritele vor purta tinute negre la gala, in semn de protest fata de inegalitatea de gen si hartuirea sexuala

Actritele planuiesc sa poarte tinute negre la gala Globurilor de Aur, in semn de protest fata de inegalitatea de gen, precum si de recunoastere a valului de acuzatii de hartuire si agresiune sexuala care au fost lansate recent in industriile de film si de televiziune, relateaza News. ro, citand nme. com.

Justitie, nu coruptie!. Protest pe ploaie, in fata Guvernului, impotriva modificarii Legilor Justitiei (VIDEO)

Cateva sute de oameni protesteaza duminica, in Piata Victoriei, impotriva modificarii Legilor Justitiei. Dar manifestatia vizeaza si alte probleme: nationalizarea mascata a Pilonului II de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )