Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest fata de Legile Justitiei la Suceava: Ei cu hotii, noi cu totii!

Adevărul Adevărul,
Protest fata de Legile Justitiei la Suceava: Ei cu hotii, noi cu totii!

Sucevenii sunt chemati sa iasa in strada duminica, 10 decembrie, la protestul Suceava Ei cu hotii, noi cu totii!. continuă pe Adevărul

Un nou protest fata de legile Justitiei anuntat la Timisoara: Parlamentarii Puterii au mers inainte cu o incredibila nesimtire

Timisorenii sunt chemati, duminica, din nou in strada pentru a protesta fata de legile Justitiei. Apelul la mobilizare este facut pe Facebook, unde organizatorii mitingului invoca si apelul la decenta dupa moartea Regelui Mihai pe care parlamentarii puterii l-au ignorat.

Protest fata de Legile Justitiei la Cluj: Tacerea noastra e puterea lor, asa ca hai sa facem galagie!

Clujenii sunt invitati la un nou protest astazi, de la ora 18. 00, la monumentul Memorandistilor. in fiecare zi din perioada urmatoare e important sa fim cu ochii pe ei. Fiecare zi conteaza. Veniti cu noi, va fura si pe voi!, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Filosoful Mihai Sora (101 ani) si-a anuntat participarea la protestele fata de legile justitiei organizate la Iasi

Filosoful in varsta de 101 ani, prezent in acest weekend la Iasi, a anuntat la un post local de radio ca va participa la protestul de duminica, 10 decembrie, din Piata Unirii din Iasi.

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, participa la protestul fata de legile Justitiei organizat la Iasi

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, prezent in acest weekend la Iasi, participa la protestul de duminica, 10 decembrie, din Piata Unirii din Iasi.

VIDEO Nou protest pro-Justitie in Piata Victoriei: Ei cu hotii, noi cu totii! Primii ajunsi au fost chiar liderii Opozitiei - Orban, Barna, Ciolos / Peste 15.000 de oameni au iesit in strada

Foto: Dan Mihai BalanescuIn Piata Victoriei din Capitala are loc duminica seara un nou protest fata de incercarile actualei puteri PSD-ALDE de a modifica legile Justitiei. 30: In Piata Victoriei au mai ramas cateva sute de manifestanti. Politia se pregateste sa redeschida circulatia. 18: Circa 1. 500 de oameni mai sunt acum in Piata Victoriei. 04: Manifestantii au aprins luminile telefoanelor pe durata intonarii imnului. Acum ei scandeaza Demisia! si Justitie, nu coruptie!. 00: Protestatarii canta imnul Desteapta-te romane!20. 59: Se scandeaza Anticipate! si Demisia!. In Piata mai sunt cateva mii de oameni20. 51: Manifestantii scandeaza Hotii! sau Romania, Romania. Multimea s-a mai rasfirat20. 35: Vezi o colectie de pancarte amuzante afisate de protestatari in Capitala.

Toader, in fata Comisiei de la Venetia: Am dat curs invitatiei de prezentare a evolutiilor legislative. Raportul MCV recomanda un aviz pe legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, participa, sambata, la lucrarile Comisiei de la Venetia, precizand, pe pagina sa de Facebook, ca a prezentat evolutiile legislative din Romania referitoare la legile justitiei.

Clujenii au iesit din nou in strada pentru a protesta fata de modificarile la legile justitiei (VIDEO)

Clujenii au iesit din nou in strada duminica seara pentru a protesta fata de modificarile la legile justitiei. Mii de oameni s-a adunat in centrul orasului, dupa caer au plecat in.

Legile Justitiei, dezbatute in Comisia Iordache. UNJR vrea o Sectie speciala de investigare a magistratilor. Seful sectiei este numit de CSM, nu de Iohannis

Comisia speciala privind legile justitiei, condusa Florin Iordache,PSD) va discuta joi o propunere facuta de Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) privind infiintarea unei Sectii speciale pentru investigarea infractiunilor din justitie, adica cele comise de judecatori si procurori. Potrivit prpopunerii UNJR, procurorul-sef de sectie este numit si revocat de plenul CSM, fara ca Presedintele Romaniei sa aiba un cuvant de spus.

LIVE VIDEO Un nou scandal pe Legile Justitiei. UNJR vrea o Sectie speciala de investigare a magistratilor. Predoiu: Amendamentul a fost trimis la ora 00.30

Comisia speciala privind legile justitiei, condusa Florin Iordache PSD), va discuta joi o propunere facuta de Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) privind infiintarea unei Sectii speciale pentru investigarea infractiunilor din Justitie, adica cele comise de judecatori si procurori. Potrivit propunerii UNJR, procurorul-sef de sectie este numit si revocat de plenul CSM, fara ca Presedintele Romaniei sa aiba un cuvant de spus.

Dezbaterile comisiei speciale pentru legile justitiei, suspendate in cele trei zile de doliu national

Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei si-a suspendat lucrarile pe perioada doliului national, in zilele de 14, 15 si 16 decembrie, parlamenatrii majoritatii respingand solicitarile opozitiei de a suspenda total dezbaterile asupra legilor justitiei pana dupa inmormantarea regelui Mihai, potrivit News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )