Libnet.ro
UNICEF

19:45

Protest in fata Ministerul Transporturilor de Ziua Ceferistului: Care sunt nemultumirile angajatilor CFR (VIDEO)

B1 B1,
Protest in fata Ministerul Transporturilor de Ziua Ceferistului: Care sunt nemultumirile angajatilor CFR (VIDEO)

Sindicalistii din CFR au iesit luni in strada pentru a protesta in fata Ministerului Transporturilor. Aceasta manifestatie are loc chiar de Sfantul Gheorghe cand se sarbatoreste Ziua. continuă pe B1

Protest in fata Ministerul Transporturilor de Ziua Ceferistului: Manifestantii l-au huidut pe ministrul Lucian Sova (VIDEO)

UPDATE:Scandal urias in fata Ministerului Transporturilor dupa ce Lucian Sova a coborat pentru a se adresa angajatilor CFR care protestau. Am asteptat destul!, i-a strigat unul dintre protestari.

Ceferistii protesteaza luni in fata Ministerului Transporturilor

Nemultumiti de Statutul Personalului Ferovia si de nivelul de salarizare, sindicalittii din sectorul feroviar organizeaza luni un miting de protest la Ministerul Transporturilor, urmat de un mars pana la Guvern, unde va continua manifestatia.

Protest de amploare la Ministerul Transporturilor: Nu distrugeti calea ferata! (VIDEO)

Protest de amploare la vineri dimineata la Ministerul Transporturilor. Aproximativ 2. 000 de sindicalisti din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane si cei din Federatia Sindicatelor.

Sindicatele din sectorul feroviar protesteaza luni la Ministerul Transporturilor si la Guvern

Sindicatele din sectorul feroviar organizeaza luni un miting de protest la Ministerul Transporturilor, urmat de un mars pana la Guvern, unde va continua manifestatia, noteazaAgerpres.

Proteste la Ministerul Transporturilor si sediul Guvernului. Sindicalistii CFR Marfa au iesit in strada

Protest de amploare al angajatilor CFR! Peste 2. 000 de angajati vor manifesta in fata Ministerului Transporturilor, nemultumiti de faptul ca statutul lucratorului feroviar nu a fost adoptat. Acestia mai.

Ceferistii au protestat din nou la Ministerul Transporturilor si la Guvern. Sindicalistii spun ca ar putea urma greva generala, daca cererile nu vor fi solutionate

Peste 2. 000 de sindicalisti din sectorul feroviar au protestat luni in fata Ministerului Transporturilor si au mers apoi la Guvern, principalele solicitari fiind adoptarea statutului personalului feroviar, salarii decente si investitii in infrastructura si material rulant. Liderii sindicali au precizat ca, in cazul in care nu le sunt solutionate cererile, in principal cea privind statutul personalului feroviar, vor declansa o greva de avertisment, iar apoi greva generala. Ei spun ca acest lucru s-ar putea intampla in cel mult doua luni, scrie Agerpres.

Un nou protest al angajatilor CFR, in fata Ministerului Transporturilor; ei cer investitii in infrastructura feroviara

Ute de angajati CFR protesteaza din nou in fata Ministerului Transporturilor din Capitala, luni dimineata, cerand aprobarea Statutului personalului feroviar, investitii pentru reabilitarea infrastructurii feroviare si achizitia de material rulant nou, precum si adoptarea unor solutii pentru evitarea falimentului CFR Marfa.

Angajatii din CFR au inceput protestul in fata Ministerului Transporturilor

Peste 2. 000 de sindicalisti din sectorul feroviar au inceput luni dimineata, de Ziua Feroviarilor, protestul in fata Ministerului Transporturilor, principalele solicitari fiind adoptarea Statutului Personalului Feroviar si salarii decente, scrie.

Sindicalistii CFR Marfa anunta ca picheteaza astazi Ministerul Transporturilor si sediul Guvernului

Sindicalistii din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane si cei din Federatia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania anunta ca picheteaza, vineri, de la ora 10. 00, Ministerul Transporturilor de unde vor pleca in mars catre sediul Guvernului. Sindicalistii cer aprobarea Statutului personalului feroviar, investitii pentru reabilitarea infrastructuri feroviare si achizitia de material rulant nou, dar si adoptarea unor solutii pentru evitarea falimentului CFR Marfa, conform news. ro.

Sindicalistii CFR Marfa anunta ca picheteaza astazi Ministerul Transporturilor si sediul Guvernului

Sindicalistii din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane si cei din Federatia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania anunta ca picheteaza, vineri, de la ora 10. 00, Ministerul Transporturilor de unde vor pleca in mars catre sediul Guvernului.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )